merhabalar.
İşyerine araçgerekiyordu. İlk olarak Doblo araştırıdık. elegance modelini 30.500 indirdik.
Sonra dobloya bu parayı vereceğime bir de pickuplara bakayım dedim. Dmax de ve özellikle L200 de baya indirime gittiler. En son L200 için 34.800 dü galiba.
Sonra karşıma bu adını bile telefuz edemediğim ssanyong actyon sports 4x2 6AT. Hardtop ve arka sensörünü de fiyatın içine koyup yaklaşık 35.500'e almak için imzaları attık

haftaya işallah benimde suv benzeri bir arabamolacak. bu arada sadece 2 rengi varmış siyah ve beyaz
+lar: Bu arada L200 almamamdaki en büyük nedenler arkanın süspansiyonlu olaması ve yakıt tüket. az olması.
- ler:
- düğmeler bana çok büyük geldi.
- arkası biraz rahatsız, ki bu umrumda bile değil, arkada ben oturmayacağım

.
- forumlarda sessiz araba demesine rağmen bana motor sesi geldi. Not: astradan indim bu arabaya bindim. başkada bir pickup veya dizel deneyemimim olmadı

- basınca sanki gitmiyodu. Not: bkz yukarıda yazan not
- arka kapağı baya bir ağardı.kız arkadaşınıza felan almayı düşünenler felan varsa direkt imkansız yani
- herne kadar direksiyondan düğme ile vites değiştirme felan olsa da, direksiyonun tutma yerleri eski bir renodaki gibi ince idi. sanırım aşağıki linkden 200 milyon daha para harcamam gerekecek:
http://www.jeepandcar.com/urunler.php?kategori_id=170&lang=tr
- araba yaşlı aile bireylerine göre biraz yüksek. çıkamıyolar. sanırım yukarıdaki siteden bi 600 tl bayılıp basamak almak gerekecek.
şimdilik bu kadar:
aksesuar konusunda bana yardmcı olabilecek bir bilgi dönüşü yaparsanız sevinirim. Doblodan Actyonga atladım. bu kriz ortamında daha fazla para harcamak istemem
Saygılar, iyi sohbetler