SS motor kullanmak istiyorum.

Her ceza puanı aldıgınızda özel mesaj yoluyla bilgilendirme yapılıyor.

Özür dilemenize gerek yok. Birdaha gereksiz font kullanmayın yeter:p

Adam özür dilediğine pişman oldu ELINTS :salut:

SS mevzusuna gelince.. Adrenalin patlaması şöyle karın tarafından yukarıya doğru yükselen bir sıcaklık gibimi yoksa tam tersi gibimi? Eğer sıcaklık alttan geliyorsa 600'lük yukarıdan geliyorsa 125'lik ile başlayın ss sürmeye.

16.000,00 TL ile her hangi bir mal alabilecek kapasitedesin ama yazdıkların bu doğrultuda değil...

bütçeni veya yazdıklarını tekrar gözden geçir...

nasıl yani ne demek istediğini biraz açarsan sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

üstadlar , karar verdim şimdilik Yzf R125 üzerinde öğrenecem onda öğrendikten sonra ise abisi olan r6 ya geçmeyi düşünüyorum bu süreç en fazla 1 yıl sürecektir benim için çabuk öğrenen bir insanım , ben şimdi ehliyeti nasıl alacam ? hangi sınıfta ? seçimim için ne düşünüyorsunuz ? hayabusa'nın tadına bakmadan ölmeye niyetim yok o yüzden 125cc beni eğitecektir kısa sürede..

16 yaşındayım ismim berkantcan babam bana rr alacak diyen bi çocuk vardı ben en çok onu merak ediyorum:mrgreen: gagged hiç olmazsa 18miş yardımcı olun beyler:p:rendeer:

16 yaşındayım ismim berkantcan babam bana rr alacak diyen bi çocuk vardı ben en çok onu merak ediyorum:mrgreen: gagged hiç olmazsa 18miş yardımcı olun beyler:p:rendeer:

O da yalan oldu gitti üstadım.

bi film vardı ömercik miydi sezercikmiydi neydi. bi eşşek vardı satılıyo. Tombik bi çocuk vardı.. Eşşeğin yanına gelip ömerciğe
ohh alcam ya,babam alcak bana. vurcam kırbacı, vurcam kırbacı deyip dururdu..
O geldi bi anda aklıma şimdi siz onu söyleyince..

Dipnot : O filmdeki tombik çocuk bizim foruma üye,:p:p kendisini şahsen tanımasamda forumda tanırım :)

O Kendini Biliyor..

O da yalan oldu gitti üstadım.

bi film vardı ömercik miydi sezercikmiydi neydi. bi eşşek vardı satılıyo. Tombik bi çocuk vardı.. Eşşeğin yanına gelip ömerciğe
ohh alcam ya,babam alcak bana. vurcam kırbacı, vurcam kırbacı deyip dururdu..
O geldi bi anda aklıma şimdi siz onu söyleyince..

Dipnot : O filmdeki tombik çocuk bizim foruma üye,:p:p kendisini şahsen tanımasamda forumda tanırım :)

O Kendini Biliyor..

Bu tombik hala forumda mı yoksa şutlandımı burasını söyliyiver bari reizz:cherry:

Yahu topiği açan gagged'in yazdıklarına mı güleyim, yoksa yorum yapan arkadaşların yazdıklarına mı bilemedim ::xs06:: Neden dalga geçtiniz bu kadar anlamadım.

Konuya dönecek olursak;

Çoğu motosiklet kursu , özel olarak ders de veriyor. Git bir hocadan vitesli motor dersi al.
Sonrasında yzf125'i rahatlıkla kullanırsın.

bi aşağı bas 1...
yukarı çek büyür...
aşağı it küçült...
çok kolay debriyajı bırakırken hafiften gaz ver...
gazı fazla verirsen adrenalin patlamaası olacağına eminim...

bugün mersin ul-kar sürücü kursuna gidip kaydımı yaptırdım ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.HER NE KADAR BANA KULP TAKAN ARKADAŞLAR OLSADA. Forum gerçekten ilgili bir forum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar