Ss Gezisine Katılmak Istiyorum

İŞLERDEN DOLAYI MOTORA ÇOK FAZLA BİNME FIRSATIM OLMUYO. Eğer SS gezisi düzenleyen arkadaşlar olursa onlara katılmak isterim. Bana özelden mesaj atarsalar sewinirim.

Arada naked gezisi de yaparsanız bana haber verin, gelecem...

artçı gezisi olursa bende birisinin arkasına binebilirim özelden yazarsanız sevinirim :p

Vasco naaptın motoru sattın mı? ER5/6 mı alıyorsun yoksa..?

Vasco naaptın motoru sattın mı? ER5/6 mı alıyorsun yoksa..?

abi sattım valla, ARTÇI olarak takılmaya çalışıyorum :p

şimdilik beklemede motor olayı sezonda kapansın bide senle konusmustuk hanı gelecek verecek meselei dahala bekliyorum :queen:

İyi bakalım. Ucuzlasınlar, alırız güzel bişeyler sana...

cooper061 abi bizim sitemizde SS, Naked, Scooter, Supermoto, Chooper vs gibi sınıf ayrımı yapılmıyor :)
Her hafta sonu veya hafta içi bir buluşma ayarlanıyor, bu buluşmalar kimi zaman gezi şeklinde kimi zaman isede merkezi bir cafede buluşulup sohbet etmek şeklinde oluyor... :)
Bunun için Biraz siteyi takip etmek gerekiyor :)
Buluşmalarımızda görüşüp tanışabilmek dileği ile... :rendeer:

İyi bakalım. Ucuzlasınlar, alırız güzel bişeyler sana...

inşallah abi tşkler :rendeer:

cooper061 abi bizim sitemizde SS, Naked, Scooter, Supermoto, Chooper vs gibi sınıf ayrımı yapılmıyor :)
Her hafta sonu veya hafta içi bir buluşma ayarlanıyor, bu buluşmalar kimi zaman gezi şeklinde kimi zaman isede merkezi bir cafede buluşulup sohbet etmek şeklinde oluyor... :)

heh her siteye senin gibi bi delikanlı lazım be haluk :p

Çok akıllısınız ya geçin dalganızı buldunuz adamı...:farao: Kendi aranızda çevirdiğiniz geyik neyse hadi, sizi
tanımayan adam nerden bilecek dalga mı geçiyosunuz geyik mi yapıyosunuz...Bence daha çok adamı meze yapmaya kalktınız geyiğe :bounce:

Kardeş her sınıftaki motor sürücüsünün ayrı grupları var mt'de.Diğerlerini bilmem ama ss buluşması geçen sene çok oldu.Bu aralar pek aktif değiller.Ama gene de bizim mahalle burada:

http://www.motosiklet.net/forum/tan...cilari-tanisma-ve-bilgi-paylasim-basligi.html

Her zaman bekleriz:)

Son düzenleme:
özür dilerim

Sitenin daha 1 günlük üyesiyim dolayısıyla bilmiyorum. O zaman genelleme yapim sizlerle bi motorsiklet gezisinde bulusmak isterim. Umarım uzun yola giden bir gurup olur onlarla bi geziye katılma fırsatı bulurum. :cat:

Çok akıllısınız ya geçin dalganızı buldunuz adamı...:farao: Kendi aranızda çevirdiğiniz geyik neyse hadi, sizi
tanımayan adam nerden bilecek dalga mı geçiyosunuz geyik mi yapıyosunuz...Bence daha çok adamı meze yapmaya kalktınız geyiğe :bounce:

Kardeş her sınıftaki motor sürücüsünün ayrı grupları var mt'de.Diğerlerini bilmem ama ss buluşması geçen sene çok oldu.Bu aralar pek aktif değiller.Ama gene de bizim mahalle burada:

http://www.motosiklet.net/forum/tan...cilari-tanisma-ve-bilgi-paylasim-basligi.html

Her zaman bekleriz:)

geyik candır hocam relax mode

ewet yaa pek bir uzun yol haberi yok sitede. Bir buluşma yapılsa çok guzel olur. Ilki olsun abartmayalım uzun yoluda sapanca fln yapalım yeterki bi başlangıcımız olsun

sevgili vasco sana olan duygularımı en sonunda açabiliyorum ... motorunu sattıgına üzüldüm .. akşam müsaitseniz bir kahve içmeye gelmek istiyorum ( hayırlı bir iş için) şimdiden cevabınızı bekler hörmet eder o güzel yanaklaınızdan öperim .....

ayrıca gezinin artçnın lafı bilşe olmaz .. sen sür ben sana artçı olurum ... ((((((((((:)

sevgili vasco sana olan duygularımı en sonunda açabiliyorum ... motorunu sattıgına üzüldüm .. akşam müsaitseniz bir kahve içmeye gelmek istiyorum ( hayırlı bir iş için) şimdiden cevabınızı bekler hörmet eder o güzel yanaklaınızdan öperim .....

ayrıca gezinin artçnın lafı bilşe olmaz .. sen sür ben sana artçı olurum ... ((((((((((:)

gelin tabi ne demek özellikle sana artçı olmak bana büyük bir zevk vericek arkadan hava yastıklı tek motosiklet seninki olacak :mrgreen:

aaa oldumu şimdi be vascocuumm ... ben sana artçı olmanın hayallerini kurarken yapılırmı bana bu ... kimbilir kimler artçı olmuştur zamanında ... malesef teklifimi geri çekiyor sana hayat yolunda mutluluklar diliyorum

en kısa zamanda motor alır nice yollara teker eskitirsin .. seni seven arkadaşın jesse ... :..(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar