Vasco naaptın motoru sattın mı? ER5/6 mı alıyorsun yoksa..?
İyi bakalım. Ucuzlasınlar, alırız güzel bişeyler sana...
cooper061 abi bizim sitemizde SS, Naked, Scooter, Supermoto, Chooper vs gibi sınıf ayrımı yapılmıyor
Her hafta sonu veya hafta içi bir buluşma ayarlanıyor, bu buluşmalar kimi zaman gezi şeklinde kimi zaman isede merkezi bir cafede buluşulup sohbet etmek şeklinde oluyor...
Bunun için Biraz siteyi takip etmek gerekiyor
Buluşmalarımızda görüşüp tanışabilmek dileği ile... :rendeer:
heh her siteye senin gibi bi delikanlı lazım be haluk![]()
artçı gezisi olursa bende birisinin arkasına binebilirim özelden yazarsanız sevinirim![]()
cooper061 abi bizim sitemizde SS, Naked, Scooter, Supermoto, Chooper vs gibi sınıf ayrımı yapılmıyor
Her hafta sonu veya hafta içi bir buluşma ayarlanıyor, bu buluşmalar kimi zaman gezi şeklinde kimi zaman isede merkezi bir cafede buluşulup sohbet etmek şeklinde oluyor...
Bunun için Biraz siteyi takip etmek gerekiyor
Buluşmalarımızda görüşüp tanışabilmek dileği ile... :rendeer:
Çok akıllısınız ya geçin dalganızı buldunuz adamı...:farao: Kendi aranızda çevirdiğiniz geyik neyse hadi, sizi
tanımayan adam nerden bilecek dalga mı geçiyosunuz geyik mi yapıyosunuz...Bence daha çok adamı meze yapmaya kalktınız geyiğe :bounce:
Kardeş her sınıftaki motor sürücüsünün ayrı grupları var mt'de.Diğerlerini bilmem ama ss buluşması geçen sene çok oldu.Bu aralar pek aktif değiller.Ama gene de bizim mahalle burada:
http://www.motosiklet.net/forum/tan...cilari-tanisma-ve-bilgi-paylasim-basligi.html
Her zaman bekleriz![]()
sevgili vasco sana olan duygularımı en sonunda açabiliyorum ... motorunu sattıgına üzüldüm .. akşam müsaitseniz bir kahve içmeye gelmek istiyorum ( hayırlı bir iş için) şimdiden cevabınızı bekler hörmet eder o güzel yanaklaınızdan öperim .....
ayrıca gezinin artçnın lafı bilşe olmaz .. sen sür ben sana artçı olurum ... ((((((((((![]()