SLM, bu alarmın istanbul'da ücreti dahilinde montajını yapacak ,konuya vakıf bir yer var mıdır?
ben alarm ı motorsikletcime kurdurdum herşeyi harfiyen yaptıgını sadece pembe kabloyu baglamadıgını söyledi
sorun şu 6-7 dk aralıklarla alarm kendi kendine ötüyor
SLM, bu alarmın istanbul'da ücreti dahilinde montajını yapacak ,konuya vakıf bir yer var mıdır?
.....
maktama, dikkat ha, sadece maviyi takip motoru stop edemeyebilirsin![]()
......
alarmin elektrigini kesmedikleri veya kumanda ile acmadiklari sürece istedikleri kadar düz kontakt yapsinlar, calismaz motor ve alarm verir.
baglantilarini tabii ki en kisa yoldan yap, ve imkanin varsa rölelerin ve sigortalarin oldugu yere yap.
bu olabilir mi?
http://oi54.tinypic.com/o5b2g8.jpg
http://www.singaporebikes.com/forums/showthread.php/188463-Group-Singapore-BAJAJ-Team-%28SBT%29/page737
.....
2 sorum var
1-alarmı açıp anahtar ile motoru çalıştırınca, uyarı ledinde cansız ama motor rölantisine baglı bir göz kırpma şeklinde devamlı kısık yanma oluyor bu normal mi?sizinkilerdede var mıdır? dikkatinizi cektimi
.....
kahve rengi kablonun iki görevi var; birincisi kumanda ile kontagi acmaya, ikincisi alarmin etkin oldugunda anahtar veya müdahele ile motorun calistirilmaya calismasini algilamak ve alarm vermek icin.
uyari led'i hakkinda birsey söyleyemeyecegim, uyari led cikisini göstergenin alarm led'ine bagladim. fakat su kadarini söyleyebilirim, alarmin devre disi oldugunda herhangi bir yanma, sönükte olsa, yoktur.
ayrica, sinyalleri baglamak hangi bicimde garantiyi etkiler merak ediyorum. daha öncede yazmistim; memlekette maalesef arizalari hertürlü garanti kapsamina cikarmaya calisiyorlar sevgili servisler. acaba diyorum, tamir icin hem müsteriden ücret talep alip, hemde üreticiden mi ücret talep ediyorlar?
Alarmı açıp(pasifleştirip) motoru çalıştırınca uyarı ledinde her hangi bir yanma/gözkırpma falan olmuyor.
erken davranmasaysin keske; Legos4 alarm sistemi var yedek akükülü..
baglantilari aynen tarif ettigin sekilde yapabilirsin.