Sprey Boya ile Kask Boyanır mı ? ( Cevabı konu içinde )

Hayran kaldım çalışmanıza,ellerinize sağlık zevkle okudum :cat:
Diğer arkadaşlarda böyle paylaşımlarda bulunsa ne güzel olur :wiinkk:

Teşekkür ederim

Kişiye özel kask tasarım siparişi alsan müşteri bulursun eline sağlık çok güzel olmuş :)

Benim yaptığım ile müşteri biraz zor. Güzel sanatlar mezunu olsaydım. Birde airbrush takımım olsaydı. Sıfır motor ve kask için airbrush dükkanı açardım.
Boyamayı emek vermeyi seviyorum. Bu işi çok iyi yapanlar var. Tüm müşteriler onların olsun :p

Bende aynı kaskı mat siyaha boyamayı düşünüyordum güzel fikir vermiş oldunuz teşekkürler.

Hem kask ta hemde sitede açıklarken iyi uğraş vermissin . ellerine saglik

Ne yalan söyleyim, kaskın astarlı halide güzel olmuş :)
emeğine sağlık çok faydalı bilgiler var :) bende ls2 f396 kaskımı boyamak istiyorum bir ara :queen:

Kask yandan mukemmel gorunuyor aşigim ay yildiza.super olmus tek kelime sahane.ellerine saglik Allah nazardan saklasin

Uzun zamandır yoktum ve geri döndüm.
mesajları görünce teşekkür etmek istedim.
Saolun varolun. Beni sizler yarattınız.
Bu cevapla Sanat güneşi Zeki Müren gibi oldum.
:queen: :queen: :queen:

Hocam merhaba bende kaskimi boyamak istiyordum uzun zamandir senden aldigim gazla basladim bugun kazimaya bu arada cok iyi olmus eline emegine saglik anlatiminda ayri guzel simdi kafamda bi kac soru var bu kazima isi cok uzun surcek gibi yordu beni acaba tiner dökerek mi zimparalasam yada kuru yaptgimdan mi boyle oldu anlamadim ikinci sorum astar boyanin onemi nedir olmazsa olmaz biseymidir yoksa şekiller cikmasi icin mi yalnizca yardim edebilirsen sevinirim dostun iyi akşamlar

eline sağlık benim 50 tl lik WİWİ kaskı boyayıp tolgacan replika mı yapsak olur herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar