angel,
güzel bişey daha çıkartıcaksın :cat:
ama halen kaynak yaparken kısa kollu giymeye devam ediyosun tig olsa bile
hehehe
marine tipi bişeyler sezdim
ama işte tasarımcılık dediğin budur hiç bir yerde görmedim bunu çok değişik züpper
Bu motorda tek sevmediğim bu çamurluk desteği olduEski hali daha güzeldi. Gerçi zevkiniz harika, bu benim şahsi görüşüm, elinize kimse su dökemez o ayrı :cat:
çok harika olmuş orjinalliğeorjinallik katıp işlevsel yapmışsınız elinize sağlık:rendeer:
ben bu sanat eserine baktığımda içimden şöyle diyorum şu ön tekerede bir çamurluk tasarlasanız nasıl olur yada çamurluk olmamasının bir özelliği mi var?
ya harika bi makina başından beri sessiz bi şekilde takip ediyodum gerçekten ellerine sağlık uzun bi süre MT ye giremedim eğer kaçırdıysam affet.. motorun videosunu koymuşmuydun bi sesini duysak da ruhumuz şaad olsa azizim :bounce::rendeer:
selam MFM,
olmaz mi videosuvideoyu youtube'a koyali 4 ay oldu izlenme sayisi 27000'i gecdi, yorum sayisi 70... google dan email geldi sizin videonuz populer oldu vs.. ve reklam koyabilirmiyiz diye izin istediler.
su anda you tube'da tum "sportster bobber" , "jockey shift" aramalarinda bir numara, gunde tum dunyadan 300-400 kere izleniyor.
http://www.youtube.com/watch?v=1c1iJXMMWDk
işte zevkler ve renkler tartışılmaz olayı budur şahsen benim beğendiğim bir tarz deil bobber bu kadar yere yakın olması kendi açımdan sürüş zevkimi sıfıra indirir uzun yollarda kasar. hani bu motoru yapmışsınız ekipmana diyecek yok herşey güzel ama harleye yazık olmuş desem yeridir![]()
Üstad ellerine sağlık.Hadi artık şu yeni projenden bir şeyler görelim,buradaki imkanlarla bir halt yapamıyoruz bari seninkilerle avunalım![]()
onumuzdeki ayin 12 sinde http://bornfreeshow.blogspot.com/ bi aksilik cikmassa gidecegim, resimleride yayinlarim, tesekurlerSelam şu bahsettiğin motosiklet şovunun fotoğraflarını bekliyoruz..Yeni projelerin daha başarılı şekilde sürmesi dileğiyle...
çok güzel elin bu işe çok yatkın belli motordan daha önemlisi atölyen süper neredeyse hatta belki profesyonel bir atölye gibi
Motosikletlerimizi bir çoğumuz demir atımız olarak adlandırırız.
Ama ben gerçek demir atı burada görüyorum ::gozluk::, ayrıntılarıyla, duruşuyla, gidişiyle, sesiyle, çok güzel ve karakterli bir makina üstad adamsın::asker::tebrik ederim.
nightrod u siz soyleyince google'da arayip bakdim, buralarda pek gormiyorum, tutulan bir model degil herhalde. benim gorusumde oyle, honda yi tercih ederim genel kullanim icin. ama eger SEN tasarimini seviyorsan, baskalarinin fikri onemli degil, al keyfine bak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
serkanADH13, tesekurler, o konuda haklisin bende dusundum, ancak sanziman dislisi resimlere gore aslinda baya bir uzakta pedaldan, bir cok kisi komple acikda birakiyor o disliyi,
yinede dedigin gibi bol giymemekde fayda var motor botlari herzaman giyilmesi gereken en onemli korumalardan biri zaten,
asagida iki ornek komple acikda
![]()
![]()
bu arada iki resimdeki zincir gergisinin goruntusunu seviyor musunuz? bir tur tarz su anda bobberlar arasinda.
uzun yola cıkıyorsan yanında bırseyler tasıman gerekıyor.hem kullanıslı hemde şık olmus
bu arada zincir gergisindeki tekerlek kaykay tekerleğimi?bir yerde görmüştüm kaykay tekerlegı takmıs powell'dı.gayette güzel duruyor :mrgreen: