bütün sayfaları tek tek okudum aralıksız gerçekten hayran kaldım. bu imkandan öte biraz da beceri meselesi.
bütün sayfaları tek tek okudum aralıksız gerçekten hayran kaldım. bu imkandan öte biraz da beceri meselesi.
yine birinin yaptigi bir yorum silinmisyazikdir o sahsa, usenmemis benim konuya hitaben tuhaf bir yorum yapabilmek icin ikinci bir uyelik acmis, sonra yok olmus
konuya ilk basladigimdada negatif yorumlar almisdim onlarda silinmisdi.
ancak herkez olumlu yorum yapacak diye birsey yok, yaptigim isin dogru olmadigini, resimlerin sahte oldugunu, reklam yaptigimi vss... bence bunlar benim konuyu dahada ilginc hale getirior :thumleft:
zaten eger bir yorum gercegi yansitmiyorsa, seviyesisse onlarla vakit kaybedmem, fakat ciddi arkadaslarin yorum ve sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim.
belliki burda kimler devriye geziyorsa islerini cok ciddiye aliyorlar,
bu forumu belli bir kalitede tutmaya calisisan mod lara tesekurler :cat:
cok tesekur ederim cienfuegos
sevgiler
Kardeşim yaptığın iş önünde saygıyla eğiliyorum malesef fabrika bile hata yapıyor defolu mal üretiyor bizimde içimizde defolu üretim vardırsen onları hiç kafana takma bırak yapmayı yapmasanda bu resimleri eklesen bile harika bir emek diyorum . çünki ben topiciğn sonuna gelemedim adım adım sindire sindire inceliyorum.
dostum konuyubastan sona okudum gercekten yapım asamalarını detaylı olarak gostermıs olman bu ıse baslıyacaklar ıcın onemlı bır bılgı nıtelıgınde.boyamaman ayrı bır hava katmıss.ınternette begendıgım bırkac motordan bırı dgerlerının kupa ıle resımlerı var sende motoru gorucuye cıkarmayı dusunuyormusun?bu sene bende yavas yavas motoru kesıp bıcmeye baslıyacagm turlu sorunlarmda kafanı agrıtabılırm degılmı?
saygılar
![]()
xs 650 çok merak ediyorum ne çıkacak ortaya![]()
Derya isimli arkadaşınız yapmaya başlıyacam diye bahsetmişti, karıştırdım mı acaba :silent:
zincirli![]()
evet haklisin, hangi motoru yapacagini yazdigini unutmusum yada gormemisim,
yakinda projeyi yayinlamaya baslar.
Ben ise yeni projemde 1977 CB750 yi bastan tasarliyorum,
Bu seferki tarz avrupayi "CAFE RACER" komple aluminyum depo ve yag tanki disaynlari uzerinde calisiyorum.
güzel fakat pahalı bir çalışma. herkes yapamaz. ancak maddi açıdan çok çok rahat olup zamanı bol olan kişiler bu projeyi gerçekleştirebilir. tebrikler.
eline koluna sağlık tebrik ederim, mükemmel olmuş bobber, kıskanmamak elde değil.![]()
cb750 bizim arkadaşda da var, oda 1 senedir üzerinde çalışıyor, daha bitiremedi, kendisi konya da uğraşıyor onunla, resimleri bulunca buraya eklerim.
tesekurler arkadaslar,
ER6iNbay, resimleri cb750 baslikli bir konu altinda gormeyi cok isterim![]()
tabikide, cb750 lik bir hali kalmadı ama amaç o zaten![]()
birde size bir sorum olucak, springer ön forku nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim, birde fiyat öğrenebilirsem çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.
cok tesekkür ederim,
su an böyle bir proje peşindeyim, ve ön sistemi kesinlikle bu şekil kullanıcam.
motor seçimi olarak sizinki gibi hd alamıyacağım için, şu an bu tipe en uygun olarak honda shadow vt600 en uygun olarak görünüyor, uygun fiyatlı bulduğum an alıp kenara koymayı düşünüyorum sonrasında yavaş yavaş toparlamayı planlıyorum.
springerı getirtme imkanım olduğu için soruyorum, peki bir soru daha, bu springerı vt600 e takarken ne gibi sıkıntılarla karşılaşabilirim.
şimdiden teşekkürler. erginbay.![]()