Sportster dan BOBBER projesi

Heh

hmmmm . . . Bu benim tek ikiteker projem, burda araba projesi paylasimi dogru olmaz,

takip ettigim arkadaslar var ama burda, (varsa baska bilmek isterim)

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ago-535-icin-projeler-ve-paylasim-konusu.html

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ldskol-bobber-yapamadim-mct250den-yaptim.html

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-shadow-icin-projeler-ve-paylasim-konusu.html

,
bu arda onumuzdeki yaza bi sican kamyonet (rat rod truck) :) yapmayi dusunuyorum onun projesini paylasabilcegimiz turkce bir forum bilen varmi??

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------[/sıze]

avkan65, cok tesekurler

aslinda burda yasayan insanlarin yasam tarzi tahmin ettginiz gibi pek degil. Filmlerle falan alakasi yok, gecici sure icin kalan turkler icin yorumun dogru olabilir.

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------[/sıze]

balta kafa? 70-73, yok bobber benimkisi ilk jenerasyondu (1968), duz burun :)

asagidaki fotgrafi arkadasim hediye etmisdi, tr de bir dergide cikmis, hangi dergide cikmisdi hatirlamiyorum ama bobbercycle boyasini yapmisdi o okursa bunu soyler.

Ikinci resmi annem yagli boya tuval uzerine yapmisdi :) ,
(nasil anne senin tablonuda yayinladim burda :))))

[ımg]http://i49.tinypic.com/x4ge9w.jpg[/ımg]

[ımg]http://i45.tinypic.com/xlie6v.jpg[/ımg]
anne niye o arka tekerlegi o kadar buyuk yaptinki ?? :))

fhm dergisi için çekilmişti resimler
kızcağazımızda nilay dorsa eski hali tabi heh

Camurluk

Camurluk bu gun (dun) geldi, 7 Metal West 'den. pressden/kalipdan cikma degil komple el yapimi formunu cok begendim :)

2pzwk95.jpg

lastigin uzerine koydum, cok guzel kavradi
25zl4lc.jpg

yerine vidaliyabilmek icin baglanti yerlerini yaptim
jhahwi.jpg

2cp3ihi.jpg

2q1fbe0.jpg

2vmevbq.jpg

parcalari yerine kaynatamadim vaktim yetmedi, yarin camurlugun parcalarini bitirip takmayi dusunuyorum.

Evet arkadaslar camurlugu yerine takdim, iki bung uda kaynatip ust camurlik braketinide biras modifiye ettikden sonra asagidaki goruntu ortaya cikti;
Bilenleriniz farketmisdir, buna benzer camurluklar eski bsa ve pre unit triumph lardada kullanilmisdir, diger adi ordek kuyrugu :)

2hey5n8.jpg

295s64h.jpg

dikat ederseniz lastikle aradaki bosluk minumda tutulmusdur ve camurlugun formu tam lastigin dis capindadir. ilerde arkadan destek rodlari yapmak gerekebilir, ancak simdilik boyle birakicagim.
2vim5gy.jpg

.
.
.

arkadasim sormusdu fren sensorunu fren hattinin neresine takicaksin diye,
asagidaki ve usteki resimde goruldugu gibi, merkeze baglanan banjo'nun hemen arkasina bir ara baglanti parcasi ile arkasina takdim, terminallerini bugun takip shrink ettim. ciplak goruntusu hosuma gittigi icin uzerini kaplamadim. asagidaki resimde kablolar zincire yakin gorunsede arada baya bi bosluk var.
2v0e7io.jpg

Harika bir işçilik ve hayretle izlemeye devam ediyorum.Yalnız çamurlu bir bölgeden geçerken o çamurluğa bile sürtecektir çamurlar.:p Kolay gelsin tekrar.Ne zaman bitecek bu bebek?

;1885548' Alıntı:
Harika bir işçilik ve hayretle izlemeye devam ediyorum.Yalnız çamurlu bir bölgeden geçerken o çamurluğa bile sürtecektir çamurlar.:p Kolay gelsin tekrar.Ne zaman bitecek bu bebek?

immortalboss, tesekurler
camur konusunda haklisin, neyseki burda pek camur yok,
motor boya haric bitti, bizim mahada bir tepe var oraya goturup resim cekmeyi dusunuyorum boya oncesi,

immortalboss, tesekurler
camur konusunda haklisin, neyseki burda pek camur yok,
motor boya haric bitti, bizim mahada bir tepe var oraya goturup resim cekmeyi dusunuyorum boya oncesi,

Oh ne güzel çamursuz,yamasız yollarda motosiklet kullanmak.Ben hergün 5 km gezerken 50 slolom yapıyorum resmen.:mrgreen:
Gerçekten el emeği göz nuru diye buna derim ama öyle ufak fotoğraflarla olacak iş değil videoda bir homurtuyu duymak isteriz.Hadi hayırlısı.Ne zaman tamamlanacak boya?

Silinen Yorumlar :)

yine birinin yaptigi bir yorum silinmis :) yazikdir o sahsa, usenmemis benim konuya hitaben tuhaf bir yorum yapabilmek icin ikinci bir uyelik acmis, sonra yok olmus :)
konuya ilk basladigimdada negatif yorumlar almisdim onlarda silinmisdi.

ancak herkez olumlu yorum yapacak diye birsey yok, yaptigim isin dogru olmadigini, resimlerin sahte oldugunu, reklam yaptigimi vss... bence bunlar benim konuyu dahada ilginc hale getirior :thumleft:
zaten eger bir yorum gercegi yansitmiyorsa, seviyesisse onlarla vakit kaybedmem, fakat ciddi arkadaslarin yorum ve sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim.

belliki burda kimler devriye geziyorsa islerini cok ciddiye aliyorlar,
bu forumu belli bir kalitede tutmaya calisisan mod lara tesekurler :cat:

yine birinin yaptigi bir yorum silinmis :) yazikdir o sahsa, usenmemis benim konuya hitaben tuhaf bir yorum yapabilmek icin ikinci bir uyelik acmis, sonra yok olmus :)
konuya ilk basladigimdada negatif yorumlar almisdim onlarda silinmisdi.

ancak herkez olumlu yorum yapacak diye birsey yok, yaptigim isin dogru olmadigini, resimlerin sahte oldugunu, reklam yaptigimi vss... bence bunlar benim konuyu dahada ilginc hale getirior :thumleft:
zaten eger bir yorum gercegi yansitmiyorsa, seviyesisse onlarla vakit kaybedmem, fakat ciddi arkadaslarin yorum ve sorularini elimden geldigince yanitlamaya calisirim.

belliki burda kimler devriye geziyorsa islerini cok ciddiye aliyorlar,
bu forumu belli bir kalitede tutmaya calisisan mod lara tesekurler :cat:
Bizim mod abilerimiz sağolsun anlayışlılar.:)Az önce açtığım ilk konuyu okudum.Gerçekten forumda arama yapmadan sallamıştım.:)Hemen kilitlenmişti.Hehe ama artık öğrendim.Angel Spear bitirdiğinde video da ekleyeceksin umarım?

Bizim mod abilerimiz sağolsun anlayışlılar.:)Az önce açtığım ilk konuyu okudum.Gerçekten forumda arama yapmadan sallamıştım.:)Hemen kilitlenmişti.Hehe ama artık öğrendim.Angel Spear bitirdiğinde video da ekleyeceksin umarım?

:)

evet videoda ekleyecegim, "Kamci'nin" vites/debriyas 'in nasil calisdigini gormek isteyen bircok arkadasim var, bunlari detaylari ile video ya cekecegim ve buradada yayinlayacagim.

Ellerinize emeğinize sağlık arkadaşlar,imkanlarla yetenek birleşince böyle mucizeler çıkıyor,tekrar emeğinize sağlık.

Angel Spear ne oldu bizim bobber?:)Daha benim motosiklete başlayacaksın hadi çabuk bitir artık.:)Tekrar kolay gelsin. . .

ilk izlenimler . . .

Ömercik, salihgureli, immortalboss tesekurler arkadaslar,

makinayi test surusune cikardim, ilk izlenimler:
> cooooooook alcak :) (tam istedigim gibi)
> diger hardtaillere gore daha da sert cunku selenin neredeyse hic sungeri yok.
> yol tutusu cok iyi, (alcak ve sert olmasinin iyi tarafi)
> hafifledigi icin + yeni takdigim elektronik ateslemenin ayarindan, oncesine gore %15-25 daha seri.
> on frenin olmamasi, ayak yerde iken yapilan manevralarda zorluk yaratiyor, ancak alisinca idare ediyor.
> vites/debriyaj tahmin ettigimden dahada rahat, hatta cok eglenceli, gorenler fena takiliyor caddede giderken :)
simdilik aklima gelenler bunlar,

restaurant'a gittik 45 dak icinde 10 kisi motorun etrafinda 3er dakka tur atti, yorumlar olumluydu, ilk defa insanlarin canli tepkisini gormus oldum.

haftasonu acikhavada resim cekmeyi dusunuyordum ancak hava kapali olucak galiba,

yinede resimsiz birakmiyorum konuyu

atov0l.jpg

15oc6is.jpg

Çok vahşi ve klas duruyor bu hali ile.Ayrıntılı fotoları acil bekliyoruz :)Boyasız gerçekten çok sıkı duruyor,tamamen doğru tercih bence:cat: Sorunsuz km ler şimdiden.Ham saçın üzerinde herhangi bir koruma varmı(vernik v.s)?

Son düzenleme:
dostum helal olsun...çok temiz çalışıyorsun.. olması gerektiği gibi.. çok zevkli..süper... orda olmak isterdim.. woww..düzgün işler işte bunlar!....

Tebrikler angelspear.Gerçekten mükemmel bir çalışma oldu.Bundan sonra da şöyle küçük ama güçlü birşeyler yapsak.:mrgreen:Honda monkey yapalım modifiyeli:).Bir de unutmadan söyleyeyim video isteriz.Sesini merak ediyorum.

Mazur görürseniz, konu dışı bir soru sormak istiyorum size.

Konunuzu takip ediyorum ve Harley' i çok iyi tanıdığınızı görüyorum. Sorum, nightrod hakkında. Amerika' da bu aletin konumu nedir klasik Harley' lerin arasında. Yani Harleyciler için nightrod ne ifade eder.

Ve tabii ki sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Sizce night rod nasıl bir motordur, değerlendirmesini yapabilir misiniz.

Türkiye' deki nightrodların sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. Dolayısıyla dışgörünüşünün (bana göre) çok çok iyi olması dışında bilgim yok.

Sonuç olarak: Almayı düşünüyorum, ama markanın felsefesi içinde nightrod' un yeri nerededir bilmek istiyorum. Ona göre karar vermek istiyorum. Motorcular genel olarak ne düşünüyor bu alet hakkında.

Yardımcı olabiliseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar