Sportster dan BOBBER projesi

ÇoK güzel gidiyor valla amerİKan cuStom chopper Gibi takiP ediyoRum

arka camurluk, sportster'in kendi camurlugunu kullandim.

.
.
.

aku tablasi orjinal harley parcasinin kesilip kucultulmesi ile kullanildi, zincir tarafinin kisaltilmasi gerekti.

tablayi yerine koydukdan sonra tableri sabitledim ve puntaladim, boylece tabler yerine kaynatildi ve aku tablasi usten yerine suruldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------

of of...
Motorumun başıma açtığı saçma sapan masraflar olmasaydı bende springer lıyordum Virago'yu, durumumu düzeltirsem ben de alacağım ileride...

Güzel çalışma oluyor Türkiyede ne yazık kı bobber kulturu uzerıne pek fazla bır sey yok,resımler, yabancı dergıler, vıdeolar ve internet sayesınde takıp etmeye çalısıyoruz bızım işimiz sizden emin olun çok daha zor,kolay gelsin Angel Spear

ÇoK güzel gidiyor valla amerİKan cuStom chopper Gibi takiP ediyoRum

cok tesekurler arkadaslar,

Son düzenleme:
maşallah
eminimki işin sonunda çok güzel bir yapıt ortaya çıkacak
şimdiden tebrikler zevkli bi iş olsa gerek
Kolay gelsin

gerçekten süper bir çalışma oluyor.
angel spear bende cnc var yapmakta zorlandığın parça olursa heberim olsun katkıda bulunmaktan zevk duyarım .
iyi forumlar...

Video olarak kaydedilebilmis olsa idi bu is tatindan yenmezdi , belkide kaydediliyordur eger oluyorsa torrent e upload ederseniz bizde download eder izleriz :)

Masallah cok guzel gidiyor , merakla sonucu bekliyorum.

Vallahi bravo Güzel ekipman çok güzel çalışma sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Tebrikler

heryerinde emeğinin geçtiği bir motora binmek farklı bir keyif verecek şimdiden tebrikler . .

dostum sen yurt dışında mı yaşıyorsun? kullandığın malzemeler felan sanki TR den değilsin gibi?
çok güzel çalışmak. bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ;)

gerçekten süper bir çalışma oluyor.
angel spear bende cnc var yapmakta zorlandığın parça olursa heberim olsun katkıda bulunmaktan zevk duyarım .
iyi forumlar...

bunu soylemen iyi oldu, bir cok 3d isi yaptigimdan cnc ye baya ihtiyacim oldu baska projelerimde, ilerde gerekirse irtibata gecerim, tesekurler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------

Video olarak kaydedilebilmis olsa idi bu is tatindan yenmezdi , belkide kaydediliyordur eger oluyorsa torrent e upload ederseniz bizde download eder izleriz :)

Masallah cok guzel gidiyor , merakla sonucu bekliyorum.

Sagol Jonturq, ancak simdiye kadar sadece resim cekdim oda telefonumun camerasindan, ama makinayi calistirinca videosunu yapicagim ve onuda buraya yukliyecegim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

Diger arkadaslara da olumlu ve tesvik edici yorumlarindan dolayi tesekur ederim :)

su anda arka camurlugu yerine sabitleyebilmek icin gerekli alt braketin uzerinde calisiyorum, resimleri tamalayinca yukleyecem buraya.

rica ederim herzaman beklerim .
bende böyle bir projeye başlamak istiyorum aslında fakat motorlar hakkında yeterince teknik bilgiye sahip değilim .
gercekten bu iş hakkında bişeler bilen biri olsa yanımda ben eminimki harikalar yaratırız.
iyi forumlar...

camurlugun braketinin kartondan acisinin bulunup braketin sablonun hazirlanmasi

r040no.jpg

332mcrp.jpg

:) ufak ufak da bir demlenme söz konusu hocam :)) Tebrikler gerçekden çok merak ediyorum sonucu

O son fotoğrafla ipucu vermeye başladın yavaştan.. Sele inanılmaz! Eline sağlık.

Kolay gelsin... Ortaya kaliteli bir iş çıkacak gibi görünüyor
Sonuncu fotograftaki Porsche' ye de birşeyler yapmayı düşünüyor musunuz? :)

ufaktan ufaktan götürüyorsun bakıyorumda.amerika'da bile rakıdan vazgeçilmiyor sanırsam. :D

r040no.jpg

Kolay gelsin... Ortaya kaliteli bir iş çıkacak gibi görünüyor
Sonuncu fotograftaki Porsche' ye de birşeyler yapmayı düşünüyor musunuz? :)

tesekurler'

arabanin pek orjinalligini bozmayi dusunmuyorum ama piste de kullanabilmek icin Tubi Style exhaust systemi ve bilstein pasm'li PSS9 coilover takdim, fakat bu aralar motorlara daha fazla vakit ayiriyorum ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar