Geçen hafta sonu yaklaşık 130 km civarı ortala hızım 80-110 arası idi toplamda 23-24 krş yakmış.Makina gerçekten harika bir viraj yapılacak makine.O kadar güzel yatıyor ki bunu ancak denemeniz gerek.birde ayı gibi güçlü.Naked dan beklenen konforun fazlası bile var.Frenler ABS olmamasına rağmen gayet güzel dozojlaması var.Gaz tepkileri inanılmaz, bunlar abartı olarak düşünmeyin bizzat kullanıcı yorumlarıdır.
Üzerinde gelen Bridgestone batlax lastikler gerçekten güzel.Rodajda olduğumuzdan sakin kullanmaya çalışıyorum ilk 1000 bakımana kadar 5000 devir geçmeden.Vites geçişleri ilk bir1 attığınızda sanki dal kırılırmış bir ses ama sonrakileri hiç hissetmiyorsunuz bile.Bazen acab geçmedi mi diye tereddüt edip ekrana bakıyorum,bu arada vites göstergesi olması da ayrı bir güzellikmiş.
ekran da yok yok ne şstersen hemen ulaşabiliyorsun yol bilgisayarı anlık tüketimler,dış ortam sıcaklığı,motor sıcaklığı,trip bir trip 2 gibi extra güzellikler var.
Bence bir touring tarzı öncam ile uzun geziler bile yapılabilir gibi geliyor ama denemedim tabiki.
Adana dan herkese kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Herkes mutlaka birgün MT09 ve tracer deneyecek bundan emin olabilirsiniz.