doğum günün kutlu olsun şule abla

...
geç oldu ama idare et artık beni
geç olsun güç olmasın burakcım teşekkürler:rendeer:
gecmıs dogum gunun kutlu olsun şule abla.
gecıktık ama bugun gordum başlıgı nıce mutlu mesut senelere :rendeer:
teşekkür ederim :rendeer: artık toplantılardada görüşemez olduk
Doğum günün kutlu olsun....Nice mutlu senelere...
(nasıl görmemişiz mesajı...Geç oldu ama
güzel dileklerin için teşekkürler :rendeer: Ankara ma sevgiler
Doğum günün kutlu, ömrün mutlu, herşey gönlünce olsun...
adana mı? istanbul mu?

teşekkür ederim sevgiler:rendeer:
Muğla mt de Speedygirl'ün doğum gününü kutluyor ve Mutlu sağlıklı nice yaşlar olsun diyoruz.:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Muğla Mt ye kucak dolusu sevgiler yolluyorum çok naziksiniz teşekkürler:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Bu sefer olmasa da ölene kadar ki doğum günlerinde beraber olmak dileğiyle,nice mutlu,motosikletli senelereeee.:rendeer:
Ahaaaaaa kankam gelmiş. ama benim bi tane bile motorum yokken sen iki motorununda ismini yazıyorsun ya gıcık oluyorum sana yaaaaa

inadınamı yapıyorsun anlamıyorum

ale: aşkolsun sana.
biliyorsunki aslında plandığım program başkaydı ama olmadı işte başka bahara artık....gönüller bir olsun yeterki. teşekkürler kankacım:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Kendisine "abla" denilmesine kızan birisi başkasına "abi" diyorsa o abinin yaş durumları çok sakat demektir. :salut:
ya valla haklısın ama benimkisi sana saygıdan. sen yaşlı değilsinkiiiiiiii:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: kızmaaaaa tamam abi yok bundan sonra sana mrcool diyceeeeeem
Doğum günü kutlu olsun Şule. :rendeer:
Nice mutlu ve güzel yıllara...
su silahı teşekkür ediyorum kocaman sevgilerrrrr:rendeer: :rendeer: :rendeer:
gecmis dogum gununuz kutlu olsun :rendeer:
sağolun efendimmmm:rendeer: teşekkür ediyorum:rendeer: sevgiler:rendeer:
geç oldu biraz şule ama yeni görüyorummm topiği

ale:
yeni yaşında seninde kuyruğuna tenekeleri bağlayıp nikah masasına oturtabilmemiz dileğiylee
umarım tez zamanda istediklerine kavuşabilirsin:rendeer:
teşekkür ederim özlem:rendeer:
hiç belli olmaz belki bir sürprizle gelebilirim.hatta işi abartıp davet (düğün)topiği bile açabilirim yakında:cat: :cat: :cat: ne dersin güzel olmazmı???:bounce: :bounce:
Şule doğum gunun kutlu olsun nıce senelere bu arada benimde doğum gunum 30 mart mutlu yıllar sana .......................
MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUUUUN YENİ YAŞINDA MUTLULUKLAR DİLİYORUM AYRICA ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SEVGİLER
Geçmiş doğum gününü kutlar sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
sevgiler saygılar :rendeer: teşekkür ediyorum :rendeer: izmirden selamlar olsun :rendeer:
doğum günün kutlu olsun:cat:
empire çok teşekkür ediyorum:rendeer: