nice seneler şule. yeni yaşın gönlünce ve dilediğin gibi olsun inşallah:rendeer:
güzel dileklerin için teşekkür ediyorum:rendeer:
immigrant ellerine sağlık pasta çok güzel olmuş

teşekkür ederim:rendeer:
Şuleciğimn nice senelere.
Her yaşın bitirdiğinden daha iyi geçsin.:rendeer:
marko abiiiimmmmm sağolasın sevgiler saygılar:rendeer:
Sellçuk;615766' Alıntı:
Yeni yaşında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim..nice yıllara..
denizliyle gönül bağım var benden çoooooook selam olsun oralara. teşekkür ediyorum arkadaşım:rendeer:
nice mutlu yaşlarına doğum günün kutlu olsun:rendeer:
uzun zaman oldu görüşemedik. teşekkür ederim arkadaşım:rendeer:
doğum günün kutlu olsun şule...:rendeer:
çoooooook teşekkür ederim manisaya selamlar sevgiler:rendeer:
Tanımıyorum ama doğum günün kutlu olsun.
izmirden sevgiler suspect. tanışmıyoruz ama gönüller bir olsun. teşekkür ederim.:rendeer:
sevgili özkan teşekkürler pasta için ayrıca teşekkürler. dün akşamdan bu yana yediğim pastalardan birkaç kilo almışımdır herhalde:rendeer:
doğum gününü kutlar nice yıllar dilerim
oooooooo bütün istanbullu dostlar burada demekki...gönlünüze sağlık arkadaşlar teşekkür ederim necdet:rendeer:
eroldayı;615950' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun yeni yaşında herşey gönlünce olsun
erol dayıcım

teşekkür ediyorum sevgiler :rendeer:
dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
sevgiler :rendeer: sevgiler :rendeer: sevgiler:rendeer: teşekkürler:rendeer:
Doğum günün kutlu olsun abla... Nice yıllara. ...:rendeer:
canım kardeşim teşekkür ederim çoooooook özledim sizi en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle sevgiler:rendeer:
Şule doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara esenlik ve mutluluk içinde ilerleyebilmen dileğiyle...
Umarım bu yeni yaşının uğuru sana istediğin motosikleti almanı sağlar,bu sene motosikletine kavuşman dileğiyle:rendeer:
gönülden istediğim dileğin umarım kabul olur tuncercim birlikte gezilerde gaz açarız inşallah. teşekkürler:rendeer:
Doğum günün kutlu olsun canım

:rendeer:
antalya nın gülüüüüüüüüü :rendeer: teşekkür ediyorum. kısmet olursa 20 nisan gibi antalyada olacağım görüşebilmek ümidiyle sevgiyle kal:rendeer: