SpeedyGirl Dogum Gunun Kutlu olsun

Bir zamanlar kucuk bir evde bir cocuk aglamasi duyuldu. Hircin , kiskanc , simsiyah sacli , beyaz tenli bir kiz cocugu dunyaya geldi. Evet Mart ayinin 30zuydu. Bilge hatunlar ve ak sakalli dede bu kizin adi Şule olsun dediler bittabi o buyuyunce asiri hiz yaparak SpeedyGirl ismini kazandi ama kazanana kadar Şule ismiyle anıldı. Once SpeedyGirl oldu sonrada yuregiyle bizim Şuşu'muz oldu.Bu kucuk bebek zamanla buyudu serpildi guzellestikce guzellesti. O koca yuregine tum dostlarini sıgdırdı ve kimin ne derdi varsa hep yanında oldu. Dostlari icin kendini parcaladi adeta yeterki baslari sıkısmasın. HErkes gibi guldu herkes gibi sevindi herkes gibi agladi ama ne olursa olsun yuregini bizlere kapamadi. İste o guzel insanin bugun dogum gunu DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN ŞUŞUMMM

Uzaklardaki Ruzgar_Bey

dogum gunun kutlu olsun Sule ablacim, nice mutlu yillara, tamda senin bana yaptigin surprizin aynisini sana yapacakken ruzgar bey esmis ve acmis topigi:)

....seni seviyoruz...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

nice seneler şule. yeni yaşın gönlünce ve dilediğin gibi olsun inşallah:rendeer:

Şuleciğimn nice senelere.
Her yaşın bitirdiğinden daha iyi geçsin.:rendeer:

Yeni yaşında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim..nice yıllara..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğum gününü kutlar nice yıllar dilerim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

Moderatör (forrap)
Şule doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara esenlik ve mutluluk içinde ilerleyebilmen dileğiyle...
Umarım bu yeni yaşının uğuru sana istediğin motosikleti almanı sağlar,bu sene motosikletine kavuşman dileğiyle:rendeer:

Bir zamanlar kucuk bir evde bir cocuk aglamasi duyuldu. Hircin , kiskanc , simsiyah sacli , beyaz tenli bir kiz cocugu dunyaya geldi. Evet Mart ayinin 30zuydu. Bilge hatunlar ve ak sakalli dede bu kizin adi Şule olsun dediler bittabi o buyuyunce asiri hiz yaparak SpeedyGirl ismini kazandi ama kazanana kadar Şule ismiyle anıldı. Once SpeedyGirl oldu sonrada yuregiyle bizim Şuşu'muz oldu.Bu kucuk bebek zamanla buyudu serpildi guzellestikce guzellesti. O koca yuregine tum dostlarini sıgdırdı ve kimin ne derdi varsa hep yanında oldu. Dostlari icin kendini parcaladi adeta yeterki baslari sıkısmasın. HErkes gibi guldu herkes gibi sevindi herkes gibi agladi ama ne olursa olsun yuregini bizlere kapamadi. İste o guzel insanin bugun dogum gunu DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN ŞUŞUMMM

Uzaklardaki Ruzgar_Bey

rüzgar beyimmmmmm :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
güzel jestin için teşekkür ederim.

dogum gunun kutlu olsun Sule ablacim, nice mutlu yillara, tamda senin bana yaptigin surprizin aynisini sana yapacakken ruzgar bey esmis ve acmis topigi:)

....seni seviyoruz...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

gönlü güzel kardeşim. mesaj yazmışsın daha ne olsun teşekkür ederim. :rendeer:

Son düzenleme:
nice seneler şule. yeni yaşın gönlünce ve dilediğin gibi olsun inşallah:rendeer:

güzel dileklerin için teşekkür ediyorum:rendeer:

immigrant ellerine sağlık pasta çok güzel olmuş:p teşekkür ederim:rendeer:

Şuleciğimn nice senelere.
Her yaşın bitirdiğinden daha iyi geçsin.:rendeer:

marko abiiiimmmmm sağolasın sevgiler saygılar:rendeer:

Sellçuk;615766' Alıntı:
Yeni yaşında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim..nice yıllara..

denizliyle gönül bağım var benden çoooooook selam olsun oralara. teşekkür ediyorum arkadaşım:rendeer:

nice mutlu yaşlarına doğum günün kutlu olsun:rendeer:

uzun zaman oldu görüşemedik. teşekkür ederim arkadaşım:rendeer:

doğum günün kutlu olsun şule...:rendeer:

çoooooook teşekkür ederim manisaya selamlar sevgiler:rendeer:

Tanımıyorum ama doğum günün kutlu olsun.

izmirden sevgiler suspect. tanışmıyoruz ama gönüller bir olsun. teşekkür ederim.:rendeer:

sevgili özkan teşekkürler pasta için ayrıca teşekkürler. dün akşamdan bu yana yediğim pastalardan birkaç kilo almışımdır herhalde:rendeer:
doğum gününü kutlar nice yıllar dilerim:)

oooooooo bütün istanbullu dostlar burada demekki...gönlünüze sağlık arkadaşlar teşekkür ederim necdet:rendeer:

eroldayı;615950' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun yeni yaşında herşey gönlünce olsun
erol dayıcım :) teşekkür ediyorum sevgiler :rendeer:

dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere

sevgiler :rendeer: sevgiler :rendeer: sevgiler:rendeer: teşekkürler:rendeer:

Doğum günün kutlu olsun abla... Nice yıllara. ...:rendeer:

canım kardeşim teşekkür ederim çoooooook özledim sizi en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle sevgiler:rendeer:

Şule doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara esenlik ve mutluluk içinde ilerleyebilmen dileğiyle...
Umarım bu yeni yaşının uğuru sana istediğin motosikleti almanı sağlar,bu sene motosikletine kavuşman dileğiyle:rendeer:

gönülden istediğim dileğin umarım kabul olur tuncercim birlikte gezilerde gaz açarız inşallah. teşekkürler:rendeer:

Doğum günün kutlu olsun canım :) :rendeer:

antalya nın gülüüüüüüüüü :rendeer: teşekkür ediyorum. kısmet olursa 20 nisan gibi antalyada olacağım görüşebilmek ümidiyle sevgiyle kal:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar