Soyulduk,yardım...

Bu gece bir arkadaşımızın marketi soyuldu ve yaklaşık 6000 YTL'lik sigara çalındı..Yakınındaki bir marketin güvenlik kamerasından çekilen görüntüdeki Hyundai Accent marka otomobilin rengi ve plakası net olarak gözükmediği için bir işlem yapamadık.Ama % 90 hırsızlar bu araçta.Bu görüntülerden,aracın rengini ve plakasını çıkaracak kadar ayrıntıyı elde edebilecek teknik bilgisi olanların yardımını bekliyoruz..

Güvenlik kamerasının DVR formatında kaydettiği görüntüleri rapide upload ettim..Özellikle 16 ile 20. dakika arasındaki görüntülerden bir şeyler çıkabilir..

http://rapidshare.com/files/98363352/08-03-10-01-00-29-04.dvr

videoyu indirip izledim fakat bi hareket yok,bu görüntülerden ne çıkar nasıl çıkar bilemem.
arkadaşınıza geçmiş olsun:rendeer:

Geçmiş olsun araç büyük ihtimalle çalıntıdır.

Çalıntı değil ama kiralık araba imiş.Dört kişi yakalandı..Hepsi de sabıka makinesi çıktı..

Aracın plakası tespit edildikten sonra kiralandığı yere bilgi almak amacıyla bir üstçavuş ve bir uzman çavuş gitmişler,tam bilgi alırken hırsızlarda aracı teslim etmek üzere oraya gelince üçünü orada,birisini GSM şebekesinden yer tespitiyle başka bir yerde yakalamışlar..

Başlarında ki ise emekli komiser çıkmış karakolda diğer hırsızların ifadesine göre..Aranıyor,yakalanması an meselesi..

Çaldıkları sigaraları sattıkları market de tespit edildi bu gün ekşın var..

Akşam karakolda bir sesi çıkıyor elemanların duymalısınız..(Seslerini duyuyoruz ama görmüyoruz tabi)Karakoldaki tüm komutanlar en az 3 aylık streslerini attılar resmen..:cherry:

Çalıntı değil ama kiralık araba imiş.Dört kişi yakalandı..Hepsi de sabıka makinesi çıktı..

Aracın plakası tespit edildikten sonra kiralandığı yere bilgi almak amacıyla bir üstçavuş ve bir uzman çavuş gitmişler,tam bilgi alırken hırsızlarda aracı teslim etmek üzere oraya gelince üçünü orada,birisini GSM şebekesinden yer tespitiyle başka bir yerde yakalamışlar..

Başlarında ki ise emekli komiser çıkmış karakolda diğer hırsızların ifadesine göre..Aranıyor,yakalanması an meselesi..

Akşam karakolda bir sesi çıkıyor elemanların duymalısınız..(Seslerini duyuyoruz ama görmüyoruz tabi)Karakoldaki tüm komutanlar en az 3 aylık streslerini attılar resmen..:cherry:

çok büyük geçmiş olsun kardeş arada bir böyle stres atmak iyi olur bence :queen::queen::queen:

Bakbuna çok üzüldüm v kızdım...Mesleğimizin yüzkaraları...::cekic:: ::cekic::

.
Allah'ından bulur inşallah...Yazacak çok şey varda..
Ben susma hakkımı kullanayım eniyiysi...::rantinp: ::rantinp: ::cekic:: ::cekic::

O adamlar o seslerden sonra iflah olmaz.:mrgreen:

Ellerine saglık:rendeer::mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar