Soygunun yasal hali!

2007 semesinde A2 aldım B vardı. O zaman da 250 kurs 100 tl evrak foto parası tutu. Vergi dairesi ve emniyete de nekadar yatırdım hatırlamıyorum Şuurumu kaybetmişim.

Hatırladığım Toplamda 500 tl yi geçmişti 7 sene öncesi. Şimdiki bebeler hemen ağlıyor 1000 tl olmadığına şaşıyorum Bu az bile :))))))))

bu daha soygunun başlangıcı 2.part motosikleti alırken başlıyor ötvler kdvler havalarda uçuşacak ve 3. partı ise motorun deposunu doldururken izliceksin..ee Napalım burası Türkiye bize müstehak..

Abi belki bir tık pahalı kabul ediyorum ama en azından önüne gelen de ehliyet almasın be abi. Hadi sen motor için diyosun okeyim, a2 ehliyet ucuz olmalı katılıyorum ama 800 lira ehliyete veremeyen. Bir b sınıfı vatandaşının gidip 3000-4000 tl ye aldığı arabayla trafikte sebep olabileceği kazaları düşünsene :/

ÖZet : a2 sınıfı ucuzlasın, evet. Ama b ucuzlamasın. Daha da pahalansın hatta.

Dostum sen memnun olabilirsin sistemden. Ama ben bu sömürüden hiç memnun değilim. Farkındaysan dünyanın en pahalı benzinini biz alıyoruz. Çoğu vergi. Ha devlet nerden kazancam dersen, bunun adı sömürgedir. Bu şekilde kazanamaz. Sadece halkın alım gücünü güçleştirir. Sahibinden.com yaz örneğin bir BMW araba veya motoru arat fiyatlara bak bir de yabancıdan yabancıya diye arat vergi farkını daha iyi anlarsın. Umarım kayle alıp yaparsın. Saygılar
memnun değilim arkadaşım ötv için change.org kampanya başlatıldı biz bu kampanyada bile bir icraate ulaşamıyorsak soygun falan değil bize müstehaktır kimse burada böyle konuları dile getirmesin linki: http://www.change.org/p/t-c-maliye-bakanlığı-motosikletlerdeki-ötv-kaldırılsın

Bugün direksiyon sınavına yarım saat geç gittiğim için sınava alamdı şerefsizler

sen motosiklet alınca yapılan soygunları görme istiyosan :)o fiyatlar bu senin saydığın fiyatlardan dahada iyi :D

Süper Moderatör (BBRR)
soygun ehliyeti almakla bitmiyor , diyelim ticari araç kullanacaksın D1 D2 K1 K2 gibi belgeleride eşşek yükü para verip almalısın ...Bu harflere numara verilmesinin sebebi akılları nageldikçe ilave bişiler eklenecek demek :) k3 k4 ....vs ee para tatlı .. kaynak sıkıntısı olurmu bu ülkede .. yükle eşşeğe daya gitsin .. Dünya döndükçe mezarında dönesice Ecevit zamanında deprem vergisi çıkardı .. güya yaralar sarıldığında bu vergi kalkacaktı .. sorun kalktımı . :) 1. köprü yapıldığında dünya döndükçe dönesi demirel ne dedi.. köprü kendini amorti etsin beleş olacak .. ülen nerde ise 35. köprü yapılacak .. hala sağmaya devam .. eee biz sağmal inek oldukça illaki bir sağan çıkacaktır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar