- Konu Yazar
Geçen ay çıktığım hatay-sakarya seyahatini ekseriyette otoyolları kullanarak yapmıştım. Eve bir ceza kağıdı gelmiş toplamda 600 küsür lira ceza. Girdim internetten plakayı sorgulattirdim tarihler istikamet ve geçirdikleri cezaları sıralamışlar. Aradım müşteri hizmetlerini durum hakkında bilgi almak istediğimi söyledim açıklama olarak yetersiz bakiye ile geçiş yapıldığından dolayı bu cezanın geldiğinden yetersiz bakiye ile geçiş yapıldığında en geç 1 hafta içinde bakiye yüklenmesi halinde cezai işlem uygulanmadığını vs anlattı durdu.
Şimdiiii gelelim can alıcı noktayaaa
benim bir plaka üzerine 2 farklı hgs kartı çıkarma gibi bir durumum varmı?
Bu aracı devlet kayıtlarından gizli trafikten düşürme durumum varmı?
E madem öyle ulan ...... (boşluk doldurup popüler olabilirsiniz) 7 gün nedir? 7gün içinde yükleme yapmadım diye sen bana nasıl bir kafayla geçiş ücretimin 10 katını itelemeye çalışırsın?
La dedim bi benmi malımda böyle bir ceza yedim diye araştırma yaptığımda milletin söve saya usanmadığını görüp sizinde biraz sövmeniz, mahrum kalmamanız için konuyu açtım. Buyrun boşluk doldurmaya
Şimdiiii gelelim can alıcı noktayaaa
benim bir plaka üzerine 2 farklı hgs kartı çıkarma gibi bir durumum varmı?
Bu aracı devlet kayıtlarından gizli trafikten düşürme durumum varmı?
E madem öyle ulan ...... (boşluk doldurup popüler olabilirsiniz) 7 gün nedir? 7gün içinde yükleme yapmadım diye sen bana nasıl bir kafayla geçiş ücretimin 10 katını itelemeye çalışırsın?
La dedim bi benmi malımda böyle bir ceza yedim diye araştırma yaptığımda milletin söve saya usanmadığını görüp sizinde biraz sövmeniz, mahrum kalmamanız için konuyu açtım. Buyrun boşluk doldurmaya