Soyadı mağdurları.. Öleceksiniz gülmekten :D

7807346komikisimlerpr2wr3.jpg

:queen::queen::queen::queen: Döndü Cort , Atilla Otuzbiroğulları :queen::queen::queen:

Ayşe Zilli
Mustafa Keleş
Ali Uzunkavakdibindeyataruyuroğulları
Elife Aydoğdu
:))

Fatih Yalama bizim okuldan bir arkadaş da bu sene değiştirmişti soyadını:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazık ya gerçekten çok üzücü yahu bunların anaları babaları hiç düşünmüyormu? bu kadar mı basitleşti insanların soy adı? Soy ad çok önemli bence insanın ailesini temsil ediyor, mazisini temsil ediyor şimdi bu soy adların ne manası vardıda yıllardır taşıdılar? hiç mi değiştirme şansı yok ya? öfff keşke değiştirseler ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
QUOTE=butterfly_80;1075116]Yazık ya gerçekten çok üzücü yahu bunların anaları babaları hiç düşünmüyormu? bu kadar mı basitleşti insanların soy adı? Soy ad çok önemli bence insanın ailesini temsil ediyor, mazisini temsil ediyor şimdi bu soy adların ne manası vardıda yıllardır taşıdılar? hiç mi değiştirme şansı yok ya? öfff keşke değiştirseler ya.[/QUOTE]

Valla bu listede olmayan ama bu listedekiler kadar meşhur bir isim hakimlik yapıyo
ve hiç rahatsız olmuyo ne diyeyim:)
Allahtan nüfusta isim tashihi davalarına bakmıyor,yoksa hiç bir gerekçeyi inandırıcı kabul edip,değişikliğe karar vermez

Yazık ya gerçekten çok üzücü yahu bunların anaları babaları hiç düşünmüyormu? bu kadar mı basitleşti insanların soy adı? Soy ad çok önemli bence insanın ailesini temsil ediyor, mazisini temsil ediyor şimdi bu soy adların ne manası vardıda yıllardır taşıdılar? hiç mi değiştirme şansı yok ya? öfff keşke değiştirseler ya.

Valla bu listede olmayan ama bu listedekiler kadar meşhur bir isim hakimlik yapıyo
ve hiç rahatsız olmuyo ne diyeyim:)
Allahtan nüfusta isim tashihi davalarına o bakmıyor.

Son düzenleme:
gerçek abi bende duymuştum hatta bu kişi arkadaşımın babasının askerlik arkadaşıymış:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bizim lisede arkadaş vardı adını unuttum ama soy adını unutmam ...Geyik. Çok geyik bi arkadaşımızdı :queen:

bu gerçekmi senmi uydurdun :mrgreen::p

Evet ben bir radyo programında duymuştum türkiyedeki en uzun soy isim olarak kayıtlara geçmiş Uzunkavakdibindeyataruyuroğulları.

Son düzenleme:
Subay Sokar:queen::queen::queen:
Benim bir din kültürü hocam vardı bir zamanlar, genç bir insan çok da iyi bir hocadır.Soyadı Karamustafaoğulları idi .(Çok uzun):bounce:

ferit tezgel

askerlige benden tam 5 sene önce başlamış ama devamlı firar ettiginden hala gelemedi.:queen:

Hacı Yapıcı.
orta okulda bilgisayar derslerine giriyodu. kulakları çınlasın:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar