şov bitti yeni video

coq Bence özel mesaj atmanda fayda var. Siteye pek girmiyor, sanırım işlerinden dolayı.

06bluedragger
sarı mavi pembe bu motosikletlerin hepsi aynı sadece renk renk boyadım:)şasesi suzuki rg 250 fakat motoru çin
mavi olan peg üstünde dönüyor
kendiliğinden lastik yakmaya gelince bir müddet sonra lastik yere tutunmuyor bende kendi halinde bırakıyorum ama üstüne çıkmak riskli ağırlığı arkaya vermemek lazım malum :)

coq
sanada çok teşekkür ediyorum zamanında çok eleştirilere rağmen vazgeçmedim bundan sonrada geçmemsadece 1.5 yıl ara verdim aslında hergün race üstündeyim fakat bi türlü kendime alamadım hep müşterilerin sadece arkadaşlarımın motosikleriyle yapıyorum oda istemeyerek ufak hareketler emanet motosikletle olmuyor tırsıyorum açıkcası.
teklifin için çok çok teşekkürler en büyük sorunum dediğin gibi mekan yabancı şovcuları izliyorum adamların çalışacak yerleri v.s. çok güzel ama ben çalışmak için bile 30 km gitmem lazım ve şansa güvenlik çıkarmazsa oysaki Ankara hipodrum boş ve bana küçücük bir alanı bile yeter pazar günleri okul bahçesi iyi oluyor orayada millet toplanıyo yani mekan şart. Dünya şampiyonu olarak haklısın en azından çocuğumu yetiştirebilirim:cat:tekrardan herkese teşekkürler

Helal olsun...

Allah yardımcın olsun...

umarım dilediğin yere ulasırsın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam iyi hoş güzelde gaz kolundan ve manetetten tutmuyorsun lastik yakması için gaz vermen gerek acaba gaz kolu takılımı kalıyor..:silent:

gaz kolum kendime göre ayarlı son gazda takılı kalabiliyor yani takılı halde

Tebrik ederim, gerçekten çözmüşsün olayı, umarım hak ettiğin yerlere gelirsin.

Moto Drag yarislarinda kimler sponsor oluyor , TMF bir goruselim bu dostumuza gosteri imkani saglasinlar , Bu sitede bunca insaniz bu arkadasa bir destek saglamamiz lazim diye dusnuyorum , gercekten yetekneli ve cesur , yurt disindaki videolara imrenecegimize kendi icimizden yetisen yildizlar ile ovunmek daha dogru bence. Ankara MT ozelikle gorev onlarin.

yürü be yakışırr.... duyduuma göre 600f le çok güzel hareketler yapılıomuş.. yok yani bendede var satılık bi tene.. :):):):)

Cengiz diğer videolarınıda indirdim bilgisayarıma izledim hepsini..:cat:

Ve gerçekten harika...Hele siyah-beyaz nostaljili olan enfes..:rendeer:

umarım en kısa zamanda elinden tutan birileri çıkar karşına kardeşim..
Videoların youtube için formatlanmış (fvl) diye görüntü kalitesi bayağı düşük..:pale:

Eğer elinde "mpeg" formatlı olan varsa Rapid'e upload etsen ben ordan alırım..
Ve bazı yabancı sitelere üyeliğim var..oralarda senin izninle yayınlamak isterim..
umut işte..bakarsın birilerinin dikkatini de çekebilir..Dedim ya Umut Dünyası işte..
Bide kendi websitemde yayınlamak istiyorum..:wiinkk:

usta ,cengiz çoşkun senmisin yaw , aneeyy ben gene uzaklarda arıyom. videolarınızı çok izledim ve gerçekten tebrikler
Bende yeni yeni uzun mesafe whellie , stoppie ve değişik hareketler yapabiliyom , kendimi biraz daha geliştirmek için sizinle özelden konuşmam mümkünmü ? eger uygunsa özelden msn adresinizi yazarmısınız ??
haa aklıma bişey geldi , videolarınızın birinde bi ybr ile uçuş yapıonuz ama sonu kesilmiş , sonunda ne oldu çok merak ediyom :)
Saygılar ...

usta ,cengiz çoşkun senmisin yaw , aneeyy ben gene uzaklarda arıyom. videolarınızı çok izledim ve gerçekten tebrikler
Bende yeni yeni uzun mesafe whellie , stoppie ve değişik hareketler yapabiliyom , kendimi biraz daha geliştirmek için sizinle özelden konuşmam mümkünmü ? eger uygunsa özelden msn adresinizi yazarmısınız ??
haa aklıma bişey geldi , videolarınızın birinde bi ybr ile uçuş yapıonuz ama sonu kesilmiş , sonunda ne oldu çok merak ediyom :)
Saygılar ...

Yukarıda verdiğim adrestn youtube'ye gir.." ZoP7P2KiEl4 " numarayı search kısmına yaz..orda sonucu var paşam..:rendeer:
Gayet güzel bir atlayış...:cat:

Cengiz diğer videolarınıda indirdim bilgisayarıma izledim hepsini..:cat:

Ve gerçekten harika...Hele siyah-beyaz nostaljili olan enfes..:rendeer:

umarım en kısa zamanda elinden tutan birileri çıkar karşına kardeşim..
Videoların youtube için formatlanmış (fvl) diye görüntü kalitesi bayağı düşük..:pale:

Eğer elinde "mpeg" formatlı olan varsa Rapid'e upload etsen ben ordan alırım..
Ve bazı yabancı sitelere üyeliğim var..oralarda senin izninle yayınlamak isterim..
umut işte..bakarsın birilerinin dikkatini de çekebilir..Dedim ya Umut Dünyası işte..
Bide kendi websitemde yayınlamak istiyorum..:wiinkk:

valla sana helal olsun abi keşke herkes senin kadar duyarlı olsada bu arkadaşa ii bi sponsor bulunsa

muratgergerli abi önceki videoları yüklerim şimdiki videonun 35 mb lık kalitelisi aşağıdaki linkte var düşüncen için teşekkürler

http://www.dosya.cc/movie1.wmv.html

SmirnouF

dediğin sahne yeni videoların 6:08 ince dakikasında var orada yanlışlıkla kestiğim için yeniden koydum o sahneyi benden 1999 da bir film ajansı istemişti ve saati 15 ytl ye o zamanki kocaman düğün kamerasından kiralayıp çekmiştim motosiklet ybr değil daelim altino

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Sonunda goruntuleri izleyebildim. Evey, bizim ulkemizde de bu tarz seylerin oldugunu gormek guzel. Gosterilerin tamamina yakini trafige kapali alanda yapilmisa benziyor. Bu onemli bir nokta.

Basarilarinin devamini dilerim.

abi Türk olunca daha bi zevkli oluyor seyretmesi gerçekten :cherry: başarıla cengiz abi. yolun Eskişehir'e düşerse haber et izliyelim seni:cherry:

seni gurula seyrettim cengiz allah yardımcın olsun,işallah isteklerin cevaplanır

kazasız belasız kardeşim.

muratgergerli abi önceki videoları yüklerim şimdiki videonun 35 mb lık kalitelisi aşağıdaki linkte var düşüncen için teşekkürler

http://www.dosya.cc/movie1.wmv.html

SmirnouF

dediğin sahne yeni videoların 6:08 ince dakikasında var orada yanlışlıkla kestiğim için yeniden koydum o sahneyi benden 1999 da bir film ajansı istemişti ve saati 15 ytl ye o zamanki kocaman düğün kamerasından kiralayıp çekmiştim motosiklet ybr değil daelim altino

Cengiz videoyu indirdim..:wiinkk:
Biraz üzerinde efektler uygulayıp kısa zamanda websitemde ve diğer sitelerde yayınlarım..:cat:

Yukarıda verdiğim adrestn youtube'ye gir.." ZoP7P2KiEl4 " numarayı search kısmına yaz..orda sonucu var paşam..:rendeer:
Gayet güzel bir atlayış...:cat:
teşekkürler abi :wiinkk:
SmirnouF

murat abinin verdiğinde izledim ,iyi atlayışmış , moto-cross'a geçmeye ne dersiniz ?? :):) :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar