coq Bence özel mesaj atmanda fayda var. Siteye pek girmiyor, sanırım işlerinden dolayı.
usta ,cengiz çoşkun senmisin yaw , aneeyy ben gene uzaklarda arıyom. videolarınızı çok izledim ve gerçekten tebrikler
Bende yeni yeni uzun mesafe whellie , stoppie ve değişik hareketler yapabiliyom , kendimi biraz daha geliştirmek için sizinle özelden konuşmam mümkünmü ? eger uygunsa özelden msn adresinizi yazarmısınız ??
haa aklıma bişey geldi , videolarınızın birinde bi ybr ile uçuş yapıonuz ama sonu kesilmiş , sonunda ne oldu çok merak ediyom
Saygılar ...
Cengiz diğer videolarınıda indirdim bilgisayarıma izledim hepsini..:cat:
Ve gerçekten harika...Hele siyah-beyaz nostaljili olan enfes..:rendeer:
umarım en kısa zamanda elinden tutan birileri çıkar karşına kardeşim..
Videoların youtube için formatlanmış (fvl) diye görüntü kalitesi bayağı düşük..ale:
Eğer elinde "mpeg" formatlı olan varsa Rapid'e upload etsen ben ordan alırım..
Ve bazı yabancı sitelere üyeliğim var..oralarda senin izninle yayınlamak isterim..
umut işte..bakarsın birilerinin dikkatini de çekebilir..Dedim ya Umut Dünyası işte..
Bide kendi websitemde yayınlamak istiyorum..:wiinkk:
muratgergerli abi önceki videoları yüklerim şimdiki videonun 35 mb lık kalitelisi aşağıdaki linkte var düşüncen için teşekkürler
http://www.dosya.cc/movie1.wmv.html
SmirnouF
dediğin sahne yeni videoların 6:08 ince dakikasında var orada yanlışlıkla kestiğim için yeniden koydum o sahneyi benden 1999 da bir film ajansı istemişti ve saati 15 ytl ye o zamanki kocaman düğün kamerasından kiralayıp çekmiştim motosiklet ybr değil daelim altino
teşekkürler abi :wiinkk:Yukarıda verdiğim adrestn youtube'ye gir.." ZoP7P2KiEl4 " numarayı search kısmına yaz..orda sonucu var paşam..:rendeer:
Gayet güzel bir atlayış...:cat:
SmirnouF
dediğin sahne yeni videoların 6:08 ince dakikasında var orada yanlışlıkla kestiğim için yeniden koydum o sahneyi benden 1999 da bir film ajansı istemişti ve saati 15 ytl ye o zamanki kocaman düğün kamerasından kiralayıp çekmiştim motosiklet ybr değil daelim altino
ilgin için teşekkürler abiCengiz videoyu indirdim..
Biraz üzerinde efektler uygulayıp kısa zamanda websitemde ve diğer sitelerde yayınlarım..