gece 2 de arkadaşla facebooktan konuşuyorduk steam den ileti geldi kanka bende face youtube gtti 5 dakika sonrada bende gitti steamden devam ettik ve hala yok bu arada internet faturamda gelmiş özgürce giremediğim ama giremediğim günün faturasınıda ödediğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
o zaman Teiaş ta çalışıyordum hiç öyle bir gün geçirmedim ankaradan telefonlar kesintinin sebebi herkes bir işe koşuyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
Türkiye genelinde elektrik kesintisi olmuştu hatırlarsanız. O gün garip bi hafiflik vardı havada. Cep telefonları çalışmıyor, internet de çökmüştü. Radyasyon yayan neredeyse tüm cihazlar kapanmıştı.
Dikkat ettiyseniz dışarda güzel bir sessizlik, hava da temizlik, garip bir huzur oluştu. Resmen radyasyonsuz havayı hissettim. Gerçek hayata ne kadar uzak kalmışız. Meğer kafamızı telefondan kaldırmıyormuşuz onu anladım. 90 lı yılları hatırlamıştım o gün. Sonra elektrik tekrar geldi, internet açıldı, sanal dünya yeniden esir aldı bizi.
o zaman Teiaş ta çalışıyordum hiç öyle bir gün geçirmedim ankaradan telefonlar kesintinin sebebi herkes bir işe koşuyordu.