Sosyal Medya Engellenmiş, C'moonnnn ;)

Super Moderator
Günaydın Sevgili Dostlar,

Evet, eskiden bu sosyal ağlar yok iken, bizler Msn Messenger'da ve forumlarda sohbet ederdik :) Ama sosyal medya geliştikçe artık o eski muhabbetler kalmadı, hazır bu gün de sosyal medya ağları bloklanmış iken, gelin sohbeti burada edelim..

Konu engellenen sosyal medya mecraları :) Ya bismillah..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
biz mektup yazardık

şimdi "biz de telgraf-teleks çekerdik" diyenler gelecek

Super Moderator
O değil de, sosyal medya neden engellendi yine, google'de free vpn araması tava hit yapmış durumda :)

Türkiye genelinde elektrik kesintisi olmuştu hatırlarsanız. O gün garip bi hafiflik vardı havada. Cep telefonları çalışmıyor, internet de çökmüştü. Radyasyon yayan neredeyse tüm cihazlar kapanmıştı.

Dikkat ettiyseniz dışarda güzel bir sessizlik, hava da temizlik, garip bir huzur oluştu. Resmen radyasyonsuz havayı hissettim. Gerçek hayata ne kadar uzak kalmışız. Meğer kafamızı telefondan kaldırmıyormuşuz onu anladım. 90 lı yılları hatırlamıştım o gün. Sonra elektrik tekrar geldi, internet açıldı, sanal dünya yeniden esir aldı bizi.

Super Moderator
Genelde bi halt olduğunda ya da olacağında böyle kesintiler ve engellemeler söz konusu oluyor.. Bakalım ne cıkacak.

Motosikleti
SuZan
o değil de.. internet hız testi 15mgb olmasına rağmen.. anlık ''lag'' lardan ne cs-go ne LoL nede h1z1 oynanamıyor... para verip hizmet satın alıyoruz ama kullanamıyoruz.. ne güzel dimi..

bu sabah terorle mücadele kapsamında yapılan operasyonlar nedeniyle turkcell ve turktelekom tarafından internet haberleşme sistemlerinde kesintiler ve engellemeler mevcut. hatta :) turktelekom müşteri hizmetlerini arayıp mobil icin 1 e basarsanız aramanız dahi sonlanıyor.

hepimizin fark ettigi ama hiç bişey yapamadıgımız cebimizdeki kutunun esiri olmuşuz. 80 leri 90 ların başını ozler oldum. ne telefonu ne interneti cebimde bi telefon kartı. bir kac otobüs bileti ile huzurum yerindeydi

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
hdp li vekillerin göz altına alınmasından dolayı sosyal medya erişimi doğrandı elbette.
yaşasın özgürlük...

her patlamada sosyal medya iptal.
diğer ülkelerde de aynı şeyi uyguluyorlar mı?

Moderatör
VPN'nin varlığından bir tek babannem haberdar değil. Zaten o da internete girmedi hiç hayatında.
Komple kapatın bari, siz de rahatlayın bizde.

Cumhuriyet gazetesine fetö kapsamında yapılan operasyona fetöden soruşturma açılan savcının atandığı memlekette gayet normal durumdur.

şaşırmadım.
tek sıkıntım whats up servis grubunda iletişim problemi yaşamamız,
bir de memleket elden gitti ama o çok problem değil,
şort giymezseniz sorun yok.

bir de başkanlık geldiğinde lol daki pinginiz en fazla 15 olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5770424492.png

Biliboyyyyyy neler oluyor memleketimizde darbe olduğu gece kusursuz çalıştı herşey

Güler misin, ağlar mısın? Güya bazı gelişmelerden (iyi veya kötü farketmez), bazı grupların haberi olmasın diye yapılıyor, ama olmuyor öyle.
Geçen burada ATSO da yaşanan patmalayı biz bizim medyadan önce Ukrayna dan gelen bir mesajla öğrendik. Yani yapılan bir nevi devekuşunun kafasını kuma gömmesi gibi bir şey.
Bu arada, sabah bu ne idüğü belirsizler tutuklandığında, önce bir kabadayı edasıyla açıklamalar, asarız keseriz nidaları vardı, 2 saat sonra aynı kişiler dediki, ifadeye gelmediler o yüzden şeyettik. Yani çay-kahve eşliğinde ifadeleri alınıp yollanacaklar, ve biz bunların maaşını vermeye devam edeceğiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avrupalı haber sitelerinde patlama ile ilgili haberler ve bilgiler var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar