sorun var ama nerde???

arkadaşlar motorum da yaklaşık 300-400 km dir bi sorun var çözemedim????

ustaya gösterdim biraz dolaştı motorla..sehpada gaz açtı biraz baktı etti bi sorun yok dedi.???? motorla hafif bi rampa çıkarken motor tekliyo gibi oluyor sonra tekrar normal devam ediyor...bazen yapmıyor bu olayı...geçenlerde benzin de vardı motorda yolda stop etti..benzin bitti zannettim biraz uğraştım çalıştı tekrar...karbürötörde bi sorun mu var...yoksa başka bişey mi bilmiyorum...bu olay çok canımı sıkıyor...bide bi usta 97 oktan aldedi benzini pompacılarda 95 diyor hangisi doğru...benzini sürekli aynı yerden ve shell alıyorum...yorumlarınızı bekliyorum saygılar....

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Benzinden kaynaklandığını sanmıyorum.Bence ilk bakacağın olay buji ve karbiratör olsun.Bence büyük ihtimalle sorun bu ikisindedir.

zaten 3000 bakımından sonra oldu...daha önce hiç bişey yoktu...bi işten anlayan usta bulamadım...karbürötörden gibi geliyor banada pislik falan geliyo olabilirmi...

birde benzin filitren varsa onu deyiştir, buji, karbiratör ün de içini memelerini iyice temizlet

arkadaşım önce motorun bi kimlik bilgilerini dök bakayım.

Eğer Scooter ise 300-400 km de motoru henüz açamadığın için o sorunu yapıyo olabilir. Hele birde çin malıysa işin zorr... motora iki kişi binme 1000 km ye kadar kesinlikle. Rodajını iyi yapman önemli..... Usta baksa bile bişey anlamaz. Çnkü dediğin sorunu ara sıra yapıyor ve ustanın bindiği zamanda sorun yapmayacağı tutmuş motorun. Ve genelde örneğin kırmızı ışıkta durmuşsundur veya herhangi bi sebeple durmuşsundur ve tam gaza basınca motor istop ediyordur muhtemelen....

300-400 km deki motorda sorun varsa eğer diğer bir ihtimalle üretimden kaynaklanan bişey vardır.

Benzin konusunda 95 oktan kurşunsuz koy. Ve sakın bi 95 bi 97 koyayım deme. Benzinide kıyıda köşede benzin satan yerlerden alma çoğu katkı maddeleri katıyor benzine.... Çok işlek olan yerlerden almak daha iyi.

Ve benzini özellikle sabah erken saatte alacaksın ki benzin deposunda biriken pislikler senin depona dolmasın....

arkadaşım önce motorun bi kimlik bilgilerini dök bakayım.

Eğer Scooter ise 300-400 km de motoru henüz açamadığın için o sorunu yapıyo olabilir. Hele birde çin malıysa işin zorr... motora iki kişi binme 1000 km ye kadar kesinlikle. Rodajını iyi yapman önemli..... Usta baksa bile bişey anlamaz. Çnkü dediğin sorunu ara sıra yapıyor ve ustanın bindiği zamanda sorun yapmayacağı tutmuş motorun. Ve genelde örneğin kırmızı ışıkta durmuşsundur veya herhangi bi sebeple durmuşsundur ve tam gaza basınca motor istop ediyordur muhtemelen....

300-400 km deki motorda sorun varsa eğer diğer bir ihtimalle üretimden kaynaklanan bişey vardır.

Benzin konusunda 95 oktan kurşunsuz koy. Ve sakın bi 95 bi 97 koyayım deme. Benzinide kıyıda köşede benzin satan yerlerden alma çoğu katkı maddeleri katıyor benzine.... Çok işlek olan yerlerden almak daha iyi.

Ve benzini özellikle sabah erken saatte alacaksın ki benzin deposunda biriken pislikler senin depona dolmasın....

teşekkürler önerilerin için motorum 3600 km de...sorun 300-400 km dir var....rodajı geçeli baya bi oldu..motorum asya t19 a scooter....genelde 40-50 km hızlarda oluyor....müsait bi günde götürcem ustaya motoru o bu hale getirdi....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koltuğun altında hava hortumuna bak genelde ustalar takarken ağzını kapatabiliyorlar

teşekkürler önerilerin için motorum 3600 km de...sorun 300-400 km dir var....rodajı geçeli baya bi oldu..motorum asya t19 a scooter....genelde 40-50 km hızlarda oluyor....müsait bi günde götürcem ustaya motoru o bu hale getirdi....

forumdan nitrous 81 le irtibata gec bence ondada o motordan vardi 22 bin km kullanmişti:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar