Sorum var! YZF R25 YAMAHA

her gaz açışımda "oglum duuur tamam sakin " diye motorumla konustugum gerçeği var :D

merhaba,

motorumu yeni aldım ben ilk motorum bu. r25 ile başlanmaz diye bir şey yok. başlarsın alıp 70 80 90 km hızlarda kullanırsın falan iyi hoş ama ben aldığım günden beri daha trafiğe çıkmadım yaklaşık 2 hafta oluyor alalı. yani motorda gazı açıyosun gitmek istediğin yerdesin ilk başlayan için :D
ben şu konuda hiç mütevazi olamam tamam acemiyim ama gaza gelmem düşünmeden motor üzerinde hareket etmem. eğer sen de böyle düşünüorsan al. ama vicdannı dinle,
ama öyle bir illet ki üstündeyken BASIYIMMI LAN :queen: diye içten gelen bişey var yaşıtız seninle sanırım bu normal ama saniyeler içinde 60 70 80 uzuyor gidiyor motor, eğer kendini GERÇEKTEN biliyorsan al kullan, ama gaza gelecek biriysen başka bi motora bakabılirsin.
Haa unutmadan, motora acemi biri için gerekli ne varsa fazlasıyla koymuşlar abi rahatlıksa rahatlık boyun kısaysa yine rahatsın öyle yani sonuna kadar güzel motor hayırlısı olsun hakkında. :)

Yani iyice araştırdım arkadaşların abilerin dediğine göre cbr 125 honda daha iyi başlangıç motoru deniyor hem trafiği öğrenirsin diyorlar hemde çok rahat kontra taktiğini uygulayabileceğin bir motor dediler kontrayı öğrenebilirim onun üstündeyken belki

Yani iyice araştırdım arkadaşların abilerin dediğine göre cbr 125 honda daha iyi başlangıç motoru deniyor hem trafiği öğrenirsin diyorlar hemde çok rahat kontra taktiğini uygulayabileceğin bir motor dediler kontrayı öğrenebilirim onun üstündeyken belki

aynen öyle ben kontra verirken korkutuyor motor açıkçası ve lastiklerim pirelli rosso 2 . irc oldugunu dusunemiyorum

aynen öyle ben kontra verirken korkutuyor motor açıkçası ve lastiklerim pirelli rosso 2 . irc oldugunu dusunemiyorum

Rosso 2ler çok iyi tutuyo diyolarda aman diyim irclerle uçarız valla ne ilginç bir lastiktir o sanırsam bide fabrika çıkışlıydı o motorun irc lastiği çok kötü bir seçim olmuş neden öyle birşey yapmışlar çözemedim. Gerçi motordan çok birşey bekleyemezsin

irc başka ülkelerin yollarında iyi tutuyormuş sanırım. ama bu irc koymalarının sebebi lastik piyasasında canlılık olması ve ucuza mal etmek olabilir. 1000 liralık lastik taksa adam r25e 16.250 olsa kimse almaz o fiyata bakan herkes aa bunun lastiği var amaaaa demez :)
motor bu klasmanda alınabilecek en güzel motor ama yeni başlayan adamın limitlerine göre değil r25.

yani ben motora değil motoru kendime ayak uyduruyorum. yani top speedi 190küsür olan makinada 70 80 i geçmeden takılan biriyim :cat:

motor bu klasmanda alınabilecek en güzel motor ama yeni başlayan adamın limitlerine göre değil r25.

yani ben motora değil motoru kendime ayak uyduruyorum. yani top speedi 190küsür olan makinada 70 80 i geçmeden takılan biriyim :cat:

Evet bu yüzden honda cbr 125r 2012'de karar kıldım çok övdüler herkes al diyince hoş bir motor görünüşü falanda hatta bi ilan bulduk çoktatlı göstergesi falanda öyle ,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-28000-km-de-acil-satilik-honda-cbr125r-225840785/detay

fiyatıda uygun

bana kalırsa orjinal renkli olanlara bak 2014 model falan al yani 2016 modeller çıkıcak yakında biliyorsun 500 1000 lira için öyle parçası değişenli kmsi yüksek motor almaya gerek yok

bana kalırsa orjinal renkli olanlara bak 2014 model falan al yani 2016 modeller çıkıcak yakında biliyorsun 500 1000 lira için öyle parçası değişenli kmsi yüksek motor almaya gerek yok

Alma amacım öğrenme olduğu için ilk 2012 düşündüm daha sonra zaten yzf r25 geçmeyi düşünüyorum yamaha baya hoş bir motor veya hondayla devam ederim 250lük geçersem çünkü en kuvvetlileri yamaha honda diye biliyorum yol tutuş vs olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar