- Konu Yazar
Merhabalar ben okan aranıza yeni katıldım katılma konusunu tanışma konusunu açamadım çünkü saat 2 acil birşey sormak istedim kafamda çok soru var. 1. Ben motor sürmeye yeni başlıyorum Altın Elbiseli Adamı uzun zamandır takip ederim yamaha yzf r25 çok hoşuma gitti ve başlangıç motoru olabilir dedi benim hoşuma gitti çünkü scooter'a para vermek istemiyorum açık söylemek gerekirse. 1 olsun pir olsun dedim ayrıca kredi çekmeyi düşünüyorum 20 bin lira cıvarında çünkü motor 15.250TL civarında. Ben hem kredi konusunda yani neresi verebilir şuan çalıştığım işte sigortamda yok işin kötüsü mal mülkte yok ayrıca şöyle birşey var askere gidicem 2 senem falan daha var ama ben bu motoru çok istiyorum gidene kadar kullanmak istiyorum ama daha sonra bu motoru ne yapabilirim yani gelince tekrar kullanmak isterim tabi ki çünkü herkes bu motorun hem şekli hemde rahatlığından bahsediyor falan filan yani soracaklarım bunlar olursa üstüne eklerim çook tecrübeleri abilerimiz var konularda falan gördüm onlar bir el atarsa çok makbule geçer iyi forumlar dilerim!