- Konu Yazar
Herkese merhaba. Suzuki VanVan 125 motorumu yaklaşık 10 gün önce aldım. Memlekette olmam dolayısıyla yazamadım. Neyse 2005'ten bu yana bu çirkin şeyin hayranıyım ve hep takibindeydim. Önceleri öğrencilik yıllarının sefaleti, sonraları ise hep araya bir şeylerin girmesi sebebiyle nasip bugünlereymiş. Şunu da itiraf edeyim, makinaya hayranım ama izlediğim yüzlerce video ve baktığım binlerce foto haricinde canlısı almaya gitiğimde gördüm
Gördüm ve hayranlığım bir kez daha arttı. Hiç de ufak tefek bir şey değil, bildiğin iri bir makina. Neyse buralar uzar gider, geri kalanları yaptığım gezilere serpiştiririm artık. Bunlar da fotoları:

Meraklısına yardımımı esirgemeyeceğimi söylememe gerek yok, bana ulaşabilirsiniz.
İlk gözüme çarpan özellikleri ve genel ifadeler:
1- Çok da küçük mmakina değil, 174 boyum var ve iki ayağım birden ancak değiyor.
2- Çok şık 7 den 70 e ilgi odağısın.
3- 6 vites ve enjeksiyonlu, gayet seri ve 125 e göre güçlü. (Hataydan Adanaya getirdim, rampa ve rüzgarları düşünün.)
4- Titreşim hiç yok, cidden yok
5- 110 son hız, en azından düz yolda.
6- Yakıt 2,5/100 lt. Servis bir kaç ayarlama gerek dedi, yakıt daha da düşermiş.
7- Şimdilik aklıma gelen bunlar. Hayırlı ve güzel forumlar. Son olarak siz kıymetli arkadaşlar umarım hayalinizdeki motora kavuşursunuz.
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIM KUSURUMA BAKMAYIN.

Meraklısına yardımımı esirgemeyeceğimi söylememe gerek yok, bana ulaşabilirsiniz.
İlk gözüme çarpan özellikleri ve genel ifadeler:
1- Çok da küçük mmakina değil, 174 boyum var ve iki ayağım birden ancak değiyor.
2- Çok şık 7 den 70 e ilgi odağısın.
3- 6 vites ve enjeksiyonlu, gayet seri ve 125 e göre güçlü. (Hataydan Adanaya getirdim, rampa ve rüzgarları düşünün.)
4- Titreşim hiç yok, cidden yok
5- 110 son hız, en azından düz yolda.
6- Yakıt 2,5/100 lt. Servis bir kaç ayarlama gerek dedi, yakıt daha da düşermiş.
7- Şimdilik aklıma gelen bunlar. Hayırlı ve güzel forumlar. Son olarak siz kıymetli arkadaşlar umarım hayalinizdeki motora kavuşursunuz.
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIM KUSURUMA BAKMAYIN.
Son düzenleme: