Sonunda VanVan'ımı Aldım :)

Bu nasıl motor yahu ilk defa görüyorum vanen van sinan van antuan tu vanduan :queen:

İnsanda ilk böyle bir etki yaratıyor, sonra alışıyorsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Kazasız belasız kullan kardeşim,bence en güzel rengi almışsın.Kibar ve çok eğlenceli.Sıkıntısı ise yolda sık sık durdurup bilgi almaya çalışıyorlar.Çok ilgi çekiyor.

Sağolasın kardeşim. İlgi kısmını abartıyorlar, geçen manyağın biri önüme kırdı " Gardaş kaçlık bu,kaç para, vay babayın lastiğe bak" falan filan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Hayırlı olsun tipi benimde hoşuma gidiyor. Ancak o arka teker ne öyle gocaman :queen:

Bi soru; neden 200lüğünü almadın?

Sağlasın. Neden 200 lük değil sorusunu ileride belki sorabilirim ama şimdi değil. Yurt dışı araştırmalarımda 200 lüğüm pek tutmadığını öğrendim. (5 vites, şanzımanın aksaklığı birkaç sorun daha)Sen bilirsin Aladağları haftaya gezesim var, o zaman tam notunu veririm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

3 yıldır düğüne para biriktiriyorum :) inş haklı çıkmazsınız

Sen millete kulak asma, anın, günün, eş adayınla hayatın tadını yaşa. O gün geldiğinde olacak olan zaten olacak. Ya düğünden karlı ayrılıp borcunu harcını kapatacaksın ya da benim gibi daha çok borca girip elini kolunu bağlayacaksın, bu kadar basit:)

Aynı kaygıları paylaşıyorduk. Lakin beni vaz geçirdiler. Tebrikler ve kazasız belasız sürüşler

Aynı kaygıları paylaşıyorduk. Lakin beni vaz geçirdiler. Tebrikler ve kazasız belasız sürüşler

İmkan dahilinde hiçbir hayalimden vazcaymam :)Cümlemize kazasız belasız sürüşler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Bayılıyorum vanvan lara :) hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlere sur.

Bence sahip olunması gereken bir alet çok eğlenceli. Teşekkürler, hepimiz kazasız, belasız süreriz inşallah.

Dostum hayırlı olsun ben de bu hafta alıyorum inşallah :)
Kaç paraya aldın motor kaç km'de idi?
Aklıma takılan sorulardan eksoz çok ısınıyor mu artçının ayağını yakar mı veya asılan soft çantalara zarar veriri mi?

Dostum hayırlı olsun ben de bu hafta alıyorum inşallah :)
Kaç paraya aldın motor kaç km'de idi?
Aklıma takılan sorulardan eksoz çok ısınıyor mu artçının ayağını yakar mı veya asılan soft çantalara zarar veriri mi?

Sağolasın, hayırlısıyla nasip olur inşallah.
Motor sıfır desem yeridir.(2500 km)
Hataydan Adanaya getirdim. Huyumdur 100 km bir dinlendiririm, egzozu kontrol ettim öyle aşırı sıcak yoktu.(pazar poşetini bile eritmez)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

rengi çok güzel

güle güle kullan özel mesaj attım dönersen sevinirim

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
maşallah cok tatlı çok cici bi motor allah kaza bela vermesin. Gaziantepe de yolunuz düşerse beklerim

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullnın tekeriniz düz bassın.

Allah razı olsun, sağolun.

MoRFy
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullnın tekeriniz düz bassın.
Allah razı olsun, hepimizin inşallah.

harun27
maşallah cok tatlı çok cici bi motor allah kaza bela vermesin. Gaziantepe de yolunuz düşerse beklerim
Teşekkürler Harun bey. Allah razı olsun cümlemizi inşallah. Gaziantepe ara ara uğruyrum görüşürüz inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Şöyle büyük bir fotoğrafını koyayım.

DKN

sizde üzerinde oturun öyle çektirin. hatta mümkünse arkanıza birini alın.. almayı düşünen arkadaşlar oturuş pozisyonunu falan görmüş olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar