sonunda üye oldum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır forumu takip etmekteyim motorum yok kullanmayıda hiç düşünmedim ama aranızda olmak istedim gezmeyi seviyorum gezilerinizi merakla takip ediyorum
yeni olduğum için eksik bilgi verdim sanırım orta yaş civarlarında bayanım turizmle uğraşıyorum

Son düzenleme:
Hoşgeldin ama çok geç kalmışsın üye olmak için::tutkuy::::tutkuy::

ismim deniz

neden geç kalmış olayım arkadaşlar

Son düzenleme:
çok tşk ederim arkadaşlar aranızda olmaktan büyük keyif alacağım inanıyorum tekrar hoşbulduk

haklısınız bende şimdi bunu düşünüyordum nasıl olupda gezilerinize katılacağım herhalde bir yolu olmalı

en yakın garipçe gezisi var sonra avılcar va forum a gir duyurulara gir orda en yakın gezileri aşşağı doğru indikçe göreceksin :cat:

Hoş Geldin Deniz,
Sen Doğru Zaman Olduğuna İnandığın An En Doğru Zamandır,
Hiçbirşey İçin Geç Kalmış Sayılmazsın,

sana yakın olanlar İstersen Senide Alabilirler Organızasyonlara Gelırken...

tşk ederim arkadaşlar şuan bir gezi sitesine üyeyim orada zorluk çekmiyorum otobüse bin git gez paylaş çok güzel ama ben hiç motorsiklete binmemiş bir insanım sanırım hemen olacak bir şey değil şehir içi buluşmalarınız oluyor önce orada sizlerle olmayı planlıyorum bakalım daha sonra neler olacak

Hoşgeldiniz

84i64hugfu.gif

İlerliyen zamanlarda şirin bir scooter size göre

tşk ederim arkadaşlar şuan bir gezi sitesine üyeyim orada zorluk çekmiyorum otobüse bin git gez paylaş çok güzel ama ben hiç motorsiklete binmemiş bir insanım sanırım hemen olacak bir şey değil şehir içi buluşmalarınız oluyor önce orada sizlerle olmayı planlıyorum bakalım daha sonra neler olacak

bence hafta sonu garipçeye gelin olsun bitsin...

tavsiyenize uydum ve motosikleti olan bir arkadaşımı ikna ettim sanırım sizlerle tanışma fırsatı yakalıyacağım geziye katılmaya çalışıyorum inş güzel bir gezi olur

denız gibi içinde cok şeyler barndıran steye HOŞ GELDINIZ ARKADASLAR GEC KALMIŞSINIZ GİBİ LAF ETMİŞLER YA STENIN GÜZELLIKLERINI KACIRMIŞ OLMAKTAN DOLAYIGEÇ KALINMIŞ OLABILR KİN BENDE ÖYLE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar