sonunda sattım scooter'ımı ve vitesliye geçişş...

arkadaşlar sanırım evdekii hesap çarşıya uymadı sym gts 250 aldım :)) salı günü alıcam arkadaştan motoru :)) yorumlarınız için teşekkürler...

hiç vitesli kullanmadıysan 250 sana ağır gelir düşersin motordan soğursun bence cbf 150 al bunların hepsinden iyidir zaten cbf 150 ybr 250yle kafa kafaya gidiyor :)

hiç vitesli kullanmadıysan 250 sana ağır gelir düşersin motordan soğursun bence cbf 150 al bunların hepsinden iyidir zaten cbf 150 ybr 250yle kafa kafaya gidiyor :)

vitesli kullanıdm ybr 125 vardı satm sonra onun parasının yarısıyla mondial 150zc aldım ve mondialide saatım şimdi sym gts 250 alıcam salı günü sanırım anlaşıcaz satan kişi ile...

c@n

aman yakıt problem değil çift silindir makinam olsun diorsan hyosung al ama ben scooter dan indim hız yapamam az da yaksın diorsan twister al ama herzaman hyosung en mantıklısı bu makinaların icinde hyosung sahibi kullanıcısıyım + bandit s sahibiyim çoğunlukla hyosung tercih ediyorum çünkü cidden her tür kullanıma gelen bir motor sakin ekonomik ,agresif hızlı , atak seri kullanımlar icin birebir bir motor

ilk başlandığında bir 125 lik 150 lik motorlara göre zorlanılacağı kesin ama alışılır bana göre ilk vitesli kullanıcaklara göre 250 cc sınırdır daha fazlası tehlikelidir bende hyosung comet almaya düşünüyorum ilk defa vitesli kullanıcam :cat:

teşekkürler arkadaşlar bugun alıcam sym gts 250 hatta akşama bende merakla bekliyorumm :)) inşallah sizde istediğiniz yada hayalinizdeki motora kavuşurusunuz:rendeer::cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Geciş motoruna o kadar para verilmez ybr çok pahalı bi motor. Bi müddet sonra ondanda sıkılcaksın büyütmek isticeksin, ya büyük zararana satıcaksın yada elinde kalıcak. Ucuz bi hyo 250 naked işini görür. Kaliteside ybr nin cbf in yanında aman aman aşşağılarda değil merak etme

Motorunu almıssın , hayırlı olsun yeni gördüm :)

Son düzenleme:
teşekkürle arkadaşlar en yakın zamanda fotolarını koyarım inşallah gezmekten vakit bulursam heme koyacağım fotoları :):queen:

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
hyosung arkana bakmadan bineceğin bir makina ancak alır almaz könjektürü değiştir birde kaliteli tam sentetik bir yağ koy yıllarca sorunsuz binersin.

Yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım . Yeni motoru aldın ama eski motorunu unutamadın sanırım baksana hala avatarını süslüyor .:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlamadığım bir şey var arkadaş aldım motoru salı günü teslim alıcağım diyor ,millet hala motor öneriyor :p

bence 2. el temiz bi cbf 25o al daha snra tekrar yükseltmek istiersen elinden cıkartmasıda kolay olucaktır. ybr 25o biraz daha tuzludur cbf e göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar