sonunda motosikletimi aldim:)

Hehe.. imrendim, imrendim, sonunda ben de aldim:) 2 ayda 2000 kilometrenin ustunde yol gitmisim:)
Birazcik geciktim sizle paylasmaya ama, olsun:)

Hyosung, GT250 aldim. Siyah. Alma- etme diyenler olmustu aranizdan ama, gayet de iyi anlasiyorum motorumla:) Bi sorun yok cok sukur:) :cat:

Ole iste:p :)

Valla motoru aldim alali ugramiyorum sitye de:D Gezmekten heralde:)

Saygilar..

hayırlı olsun motorun.bende bu yaz gt 250 r almayı düşünüyorum

abovvvvv....hayırlı olsun...ilk cevap olmadı ama neyse...ben başkalarından duymuştum...

wayyyyyyyyyyyyyyyyy :) Ne zamandır yoksun motor yüzünden demek ki :)

Neise hayırlı uğurlu olsun yalnız aldığın ilk gün açmalıydın bu başlığı :) 2000 KM yap sonra motor aldım de ; oh ne ala memleket :rendeer:

Kazasız belasız sürüşler diliyorum :) Darısı başımaaa :salut:

Acelen neydi konu açmak için :mrgreen:

Hayırlı olsunnnn :rendeer::rendeer::rendeer:

hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullanman dılegıyle:mrgreen:

Tesekkurler:)

Deneyimlerimi mi anlatim:)

Zuaa... Motoru aldigim ilk gun eyup e gittim. dimdik-dar bi yolda karsima hizla inen bi dolmus cikti. Bi guzel durduk, ben saga kutu gibi bi bolmeye girdim, el alem camasirlarini asmisti. donlarin monlarin arasina yani:D sonra da motordan inip bi guzel, yavas yavas cikardim ordan:)

4. gun, barborostan inerken ortakoy sapaginin yakinlarinda bi kargocu korka korka kullanma, gir aralara falan dedi yanasip. "Dorduncu gunum" dedim. "Vaaay..." dedi. Tek kelime daha etmedi, gitti:)

hehe..
5. gun bi kopek saldirdi. vovovovovvv.. dierekten kosuyolar, sadece korkutuyolar saniyodum, yani sizden hep oyle duymustum:D kopekçik sol baldirima yapisip pantolonumu parcaladi:D:D tabi her zaman olagandisi durumlarda burundugum sogukkanliliga burunup gaza basip uzaklastim, ilerde de motoru kapattim. pantolonumun o parcasini da hicbiyerde bulamadim. yedi heralde hayvan:D:D:D

Yeter, simdilik bu kadar:)

(evet, oyle,korlas tan ikinci el aldm. mustafa unlu nun motoru. Sen kimsin, nerden biliyosun? him? him?)

5. gun bi kopek saldirdi. vovovovovvv.. dierekten kosuyolar, sadece korkutuyolar saniyodum, yani sizden hep oyle duymustum:D kopekçik sol baldirima yapisip pantolonumu parcaladi:D:D tabi her zaman olagandisi durumlarda burundugum sogukkanliliga burunup gaza basip uzaklastim, ilerde de motoru kapattim. pantolonumun o parcasini da hicbiyerde bulamadim. yedi heralde hayvan:D:D:D

Yeter, simdilik bu kadar:)

(evet, oyle. Sen kimsin, nerden biliyosun? him? him?)

her yazana, inanmicaksın işte gazete gibi.. :)

ben kim miyim.. elinden almaya çalıştıkları motoru alınanlardan biriyim işte :) hatırladın mı...

heralde bu motoru bir ay daha kullanırsan motor pert olacak baksana ilk 5 günde başına gelen olaylara:queen::queen:
tekrar hayırlı olsun:rendeer:

frog, yok yau:) cok buyuk keyif ile kullaniyorum motorumu:) servisi geldi bebegimin, goturcem 500km sonna. (5-6 gune yani:p)

ilnapoli, sen mustafa unlu musun?

tesekkur ederim roadrunner. foto var da.. nasi ilistiriyoduk,unuttum:)

ilnapoli, sen mustafa unlu musun?

yok değilim.. biz arkadaşımla o motora bakıyoduk sağına soluna.. hatta korlas'tan bi adam da bize yardımcı oluyodu.. tam karar verdik motoru alıcaz.. sen geldin kapora verdin aldın motoru.. biz de şaşırdık kaldık.. ama biz önce gelmiştik falan demeye bile kalmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar