sonunda motosikletimi aldim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :) kazasız belasız inş. :rendeer:

beyler, siz de kirmizi isikta durdugunuzda cikarip kartini veren oluyor mu?
puaha:D
bununla basetmek motor kullanmaktan daha zor. Ben nezaketen (bi de korkumdan) aliorum kartlarini,sonna tabikide aramiyorum:D,karti da yirtip atiyorum. 2 ayda 4 motorlu kartini birakti,3 kisi de motor grubuna davet etti. valla bundan kacis da yok. cok fenaymis motorlu abiler yau...
ben de sunu anlammiyorum... motor bana "alip basini gitme"yi yasatiyo,yalnizligi yasatiyo.. grup(sürü) halinde olunca ne tadi oluyor ki?! :)

bu motor gerçekten güzel özelliklere sahip başlangıç için gayet iyi ve performansıda yüksek 170 yapanı gördüm

Hayirli Olsun Gule Gule Kullan Kim Dedi Alma Diye Iyi Motor Kendisi Ama Asiri Gazlayip Hizlanmalarda Biraz Dikkat Arka Kontrollu Olarak Kayma Yapabiliyor Kazasiz Belasiz Kullanmani Temenni Ederim

Evet Bana Genelde Her Yerde Satilikmi Dusunursen Ara Bunun Markasi Ne Gibi Ilginc Seyler Cokca Basima Geliyor

Son düzenleme:
Buradan da bir hayırlı olsun diyelimmm tekrardan, kırmızı ışık arkadaşım:rendeer:

Demek 3 kişi de motor grubuna davet etti::blusssh: fenaymış bu motorcu abiler demekkkk haaa?::pokey::

:p:cherry:

Motosiklet benim için de özgürlüğü ifade ediyor tabiiki :) Ama motosiklet kullanmak bir tutku bence ve bu ortak tutku etrafında birleşen insanların biraraya gelmesiyle, ortaya güzel paylaşımlar ve yeni dostluklar çıkabileceğini düşünüyorum.
Kimi zaman alıp başımı gittiğim gibi, kimi zaman da benimle aynı yaşam biçimini paylaşmayı seçmiş bu arkadaşlarımla bir araya gelip, forumlarda başlayan dostluğumuzu gerçek hayata taşıyarak, keyifli paylaşımlarda bulunmayı tercih ediyorum.
Hayat paylaştıkça daha güzel değil midir zaten? :) Bazen "sürü" olmak da iyidir:wiinkk:

Senin düşüncene de saygım sonsuz tabiiki :)

Son düzenleme:
kkarabidan, 170 yapma dediler servisten. motor tak die duruverebiliyormus. 140 gordum, daha fazlasini da zaten gormek istemem:) ama sıkılmayacagim bir motor:)

KAYA018, evet:) arka kontrollu olarak kayabiliyor:) ilk zamanlar az bise kiprastiriyodum isiklarda(+-5cm). cok sukur on frene daha olculu basmayi ogrendim. tecrube yau hersey:)
Beni de bi motorlu test etmisti kirmizida:) kac beygir?,ne sogutmali?kac silindir?kac basiyo? ama... biliyor mu acaba??? edasinda sordu motorun ozelliklerini. gıcık! dar goruslu! biliyom. bilemem mi? benim de 5 parmaam var:) iste bak:cat: .. ana... 4 tane sayabiliyorum bu hareketten ama.. neyse.. hehe... bak aslinda naapacan:D "bak, benim de 5 parmaam var" diicen adama sonra da 5 kardesi kaskina gecirecen enseden:D:D zuahahah...

dreamdark, sen de haklisin.

Hayırlı olsun bakalım, enduro seven birine yakışmayan bir tercih olmuş ama sen bilirsin :) Onur gibi çıktın sende, yanlız bıraktınız beni :mrgreen::mrgreen:

beyler, siz de kirmizi isikta durdugunuzda cikarip kartini veren oluyor mu?
puaha:D
bununla basetmek motor kullanmaktan daha zor. Ben nezaketen (bi de korkumdan) aliorum kartlarini,sonna tabikide aramiyorum:D,karti da yirtip atiyorum. 2 ayda 4 motorlu kartini birakti,3 kisi de motor grubuna davet etti. valla bundan kacis da yok. cok fenaymis motorlu abiler yau...
ben de sunu anlammiyorum... motor bana "alip basini gitme"yi yasatiyo,yalnizligi yasatiyo.. grup(sürü) halinde olunca ne tadi oluyor ki?! :)

Valla bey değilim ama cevap vereyim :p

Bana da oluyor, zaten tanımadığım kalmadı sokaklar da :) :mrgreen: Kart veren falan yok, zaten gurup gezilerinde tanıyorum herkesi :wiinkk:
Kendine uyan, kişiliğine uyan gurubu buldun mu düşüncelerin değişecektir emin ol..:wiinkk:

Resim de minik olmuş, düzelteyim dedim..:cat:

copyof1905071737pf4it9.jpg

Tekrar hayırlı olsun, Allah kazadan beladan kem gözden korusun...:rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...her zaman full koruma...:cat:

hayırlı olsun, güle güle kullan motosikletini.
ilk defa kartını veren varmış diye senden duydum walla, çok enteresan.
adamlar çözmüş olayı, ışıkta kaskın içinden sohbet etmek zor oluyo tabi, kartı verip işi bitiriyo :)
bi ara kızlara vermek için kartvizit bastıranlar vardı. hala varmış demek:)

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..

ayyy hemde benim motorumdan..
gel cezerye kanka olalım senle tüm kartları toplayalım :D

Son düzenleme:
Kartları toplayıp koleksiyon yaparsın artık, enteresan ... Cezeryeyi sanmam.. Bana bişey söylemeye bile cesaret edemiyolar :cherry: Sıkar :cherry:

pınar sen bu motoru alalı ne kadar oldu ve sana ne gibi sorunlar çıkardı yada şusu kötü dediğin bişey var mı?

Sana bişey söylememeyi seçmesi yerinde bi karar bence. Bende kendimi tutabildiğim müddetçe cevap vermemeyi yeğliyorum. Bak işte yine kendimi tutamadığım bi an! Kahretsin!

pınar sen bu motoru alalı ne kadar oldu ve sana ne gibi sorunlar çıkardı yada şusu kötü dediğin bişey var mı?

Ay o debriyaj elimi felç etti resmen. Boşa geçmeyi bilmiyo meret. Cezeryeninde dediği gibi kontrollü bi şekilde kayıyo arka ama pek o kadar sorun yaşamıyo.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar