Sonunda motoruma kavuştum.!!

hayırlı olsun ,kazasız belasız bol keyifli sürüşler:rendeer: cok güzel bir seçim yapmışsın bence tebrikler:cat:

hayırlı olsun kazasız sürüşler benimde istediğim füme bi x max var du bakalım allah nasip ederse...

hayırlı uğurlu olsun dostum iyi günlerde kullanman dileğiyle ....:cat:

hayırlı olsun Allah kaza , bela göstermesin ;

gerçektende baya olay olmuş. sen ybr için git alakasız bi motor al. ama iyi etmişsin. uzun yıllar kullanırsın bu motoru. açık söylemek gerekirse resimdeki sensen eğer ybr küçük ve zayıf kalabilirdi sana. 250 lik almakla doğru karar vermişsin bence.

haadi keyifli sürüşler ... :mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim...

hayırlı uğurlu olsun nice km lere sana.dediğin doğru sattıktan sonra birçok kişi tanımıyor helal olsun o bayiye ve çalışanlarına...:rendeer:

CHAOS106 kardeş hayırlı uğurlu olsun anladığım kadarıyla genç bir arkadaşsın çok çok dikkatli ol ama gerçekten dikkatli ol yani artık kafan bir radar gibi olsun sağından solundan arkandan önünden ve yerden ve havadan o kadar çok risk seni takip ediyor ve bekliyorki bu kadar sevincini belli eden bir genç arkadaşımı uyarmadan edemedim ALLAH tüm motorcu arkadaşları korusun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar