sonunda motorlandım?cam siperlik lazımmmm..!

sonunda motorlandım arkadaşlar benimde 250 lik mondial canavarım oldu artık.yalnız sanırım zamanlama pek iyi sayılmaz ankaranın soğuklarını bilenlere soruyorum,göğsümü delip geçen şu rüzgarı engellemek için bana yol gösterin motorcu kardeşlerim cam siperliği en iyi ve en uygun nerde yaptırabilirim lütfen adres ve tel(mümkünse iyi bir usta olsun)şimdiden yardımlarınız için teşekkürler(ben kafayı bozdum yaz kış kullanacağım abi acaip birşey bu araba orda yatıyor iyimi?) :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cam siperlik bi işe yaramıo aradasım :pr:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
usta hayırlı olsun.kazasız belasız kullan. :king:

Ankara da olmadığım için herhangi bir tavsiyede bulunmam çok zor ama madem yeni bir makina aldın hayırlı olsun :cat: iiiyi günlerde kazasız belasız koru :thumleft:

Moderatör (forrap)
Bende ankarada değilim o yüzden bende yardımcı olamıycam ama motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah... :flower:

Bu arada bende asya t1 var onda zaten cam var ve gayet iyi oluyor bunu camı olmayan başka motora binince aradaki farktan anlıyorum...Birazda sıkı giyinir yada korumalıklı montlardan alırsan kışında binersin kardeşim takma kafana... Sadece rüzgarda motoru dengede tutarken dikkat et yeter :cat:

Hayırlı olsun. Göğsünü delip gecen rüzgara mont icine koyulan gazete ile çözüm bulan çok kişi var ;) Ben Jetski can yeleği kullanıyorum :queen: Bayağı işe yarıyor. Hemde makara oluyor.

Cam konusuna gelince yaptırmak ne kadar olur bilmem. Ama Jinlun servisi varsa yakınlarında sormanı tavsişye ederim. Yedek parca ucuz Jinlunda. Hatta çok kişi kullanmıyordur benim gibi kardeşim söktü camı. Bir ara bende geri takmayı düşünüyorum.

Haftasonu servise gitmiştim. Bir mondial MCT 250 sahibi aksesuar taktırıyordu Jinlun Servisinde. Cam da takmıştı .Güzel olmuştu.

Sadobey' Alıntı:
Hayırlı olsun. Göğsünü delip gecen rüzgara mont icine koyulan gazete ile çözüm bulan çok kişi var ;) Ben Jetski can yeleği kullanıyorum :queen: Bayağı işe yarıyor. Hemde makara oluyor.

Cam konusuna gelince yaptırmak ne kadar olur bilmem. Ama Jinlun servisi varsa yakınlarında sormanı tavsişye ederim. Yedek parca ucuz Jinlunda. Hatta çok kişi kullanmıyordur benim gibi kardeşim söktü camı. Bir ara bende geri takmayı düşünüyorum.

Haftasonu servise gitmiştim. Bir mondial MCT 250 sahibi aksesuar taktırıyordu Jinlun Servisinde. Cam da takmıştı .Güzel olmuştu.
istanbuldan ybr 125 ime cam (ama güzel durucak)nerden temin edebilirim arkadaşlar 15 gün oldu 3500 km yol yaptım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ciddiyim.ben söktüm attım. :queen:

Ben çıkarınca farkı hissettim. Cam varken ruzgar alnıma daha fazla vuruyordu. Çıkardıktan sonra gogsumde de hissettim. Çok olmasa da farkı var.

hayırlı olsun ankaranın soğunu cok iyi bilirim askerde zatüre ciyerlerin su toplamasına neden olup 1 ay hastanede kalmama neden olmustu dikkat et eski den motorcular ruzgardan etkilenmemek için içlerine gazete koyarlarmış :) :rendeer:

sağolun arkadaşlar cam siperlik aldım herkese tavsiye ederim kalın salıcakla :wiinkk:

motorun hayırlı olsun allah kazasız, belasız, cezasız kullanmayı nasip etsin, bence rüzgardan korunmanın en iyi yolu motor kıyafetlerini alıp kullanmaktır + aynı zamanda yağmurdanda çok iyi korunmanı sağlıyor eğerki motor kıyafeti alma durumun yoksa piyasada alt, üst takım yağmurluklar satılıyor onlardan alıp kullanırsan özellikle altı dizlerinin üşümesini (rüzgara maruz kalmasını) engelliyor taktırdığın cama ilave giyinmende gerekli yoksa yakalandığın yağmurlarve yediğin soğuk rüzgar seni fena yapar aklında bulunsun motorunu güle güle kullan

Öncelikle hayırlı olsun Mondial ii motor. Sana bikaç tavsiye verim. Motorun jant tellerini sıktırmadıysan acilen sıktır. Yoksa Allah korusun çok tehlikeli. Bi de bujileri değiştir ve kaliteli buji taktır. Ama bu dediklerimi yap. :cat:
Cama gelinde ben kuşadasında montaj dahil 50 YTL'ye buldum ama kışın motoru kullanmaktan vazgeçince taktırmadım. O cam Jinlunlar için üretilmiş bi camdı (üstünde jinlun yazıodu) Diğer arkadaşların da dediği gibi bi jinlun bayisine uğrarsan işi ucuza kapatabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar