Sonunda Kendi Motosikletim Oldu...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorun hayirli ugurlu olsun arkadasim. Keyifli surusler dilerim. Cuplar canavar gibidir derler. Hey massallah.

arkadasım hayırlı olsun alemın en cımrı motorlarından bırını almıssın cok guzel secım kazasız belasız ınsallah:):)

Hasan hayırlı olsun kardeşim...

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..Tekerin düz bassın...:rendeer:

ddh

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkdaşlar motor konusunda hepinizin ayrı desteği oldu ben de size teşekkür ederim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, gezin dolaşın kamp yapın, mangal yapın :)
herkese söylüyorsun sen neden yapmıyorsun :p

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan. Bir an öncede kıyafetini hazırla. Rüzgarla şaka olmaz

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
* Rodajda sıkıştırma motoru.
* Kadran'ı test etme. 160 yapamayacaktır. Rahat bir sürüş için 80 üzerine çıkma.
* Ehliyet, ruhsat, kask, eldiven vs. sormuyorum bile.
* CUBlar sorunsuzdurlar, ama yine de sağını solunu kontrol et, sıkılmamış somunlar-cıvatalar, motor yağı seviyesi, hidrolik seviyesi, ampullerin bağlantıları, arka fren ayarı, fren lambası ayarı, zincir ayarı vs.
* Grenajların malzemesi dayanıksızdır, çarpmamaya özen göster, güneşte bırakma, esnetme.
Şu an kendi motorumdan ötürü aklımda kalanlar bunlar.
Tekrar hayırlı olsun.

asm

Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle kullanın.

Allah kaza bela vermesin.

"Sonunda kendi motorum oldu " dediğinize göre bu durum canınıza tak etmiş :)

bırader allah kaza bela lastık patlamsı vermesın ıy gunlerde kullan ama dıkkat yerler yaşşşşşş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın...

ddh

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
* Rodajda sıkıştırma motoru.
* Kadran'ı test etme. 160 yapamayacaktır. Rahat bir sürüş için 80 üzerine çıkma.
* Ehliyet, ruhsat, kask, eldiven vs. sormuyorum bile.
* CUBlar sorunsuzdurlar, ama yine de sağını solunu kontrol et, sıkılmamış somunlar-cıvatalar, motor yağı seviyesi, hidrolik seviyesi, ampullerin bağlantıları, arka fren ayarı, fren lambası ayarı, zincir ayarı vs.
* Grenajların malzemesi dayanıksızdır, çarpmamaya özen göster, güneşte bırakma, esnetme.
Şu an kendi motorumdan ötürü aklımda kalanlar bunlar.
Tekrar hayırlı olsun.

Tavsiyelerin için sağol abi dikkat edeceğim hepsine

neden 250 cc...500 cc yarıotomatik makina yapılmazki...10 yıl sonra olacak bu arkadaşlar...bunu bir tarafa yazın...kasa daha genişleyecek...tüm yarıotomatikler nedense birbirine benzer...ama zamanla her marka kendi tarzını oluşturacak...mesela CBF 150 kasasında commuter tipinde yarıotomatik olacak...nedne olmasın ki...

efsane yarıotomatikler motosiklet pazarının hakimi olacak yakın zamanda hiç merak etmeyin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar