Sonunda kavustuk birbirimize :)

mrb arkadaslar uzun zamanadır hyosung 250 r arıyordum sonunda buldum.İçime sinen bir motor oldu Allah ısteyipde sahip olamayan herkese bu mutlulugu nasıp etsın...Resım olayından pek anlamam ama yüklemeya çalısıcam inş olur :cherry:

1004640b.jpg

1004638m.jpg

1004639n.jpg

1004647.jpg

1004648bm.jpg

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun...

Hayırlısı olsun, Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin

Motosikleti
Hornet
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin:)
Allah Kısmet ederse benimde sezon ortası gibi bi Hyo;'m olcak:p

Teşekkürler arkadaslar...Emrah kardeşim hiç dusunme ımkanın varsa kulagını tıka kım ne derse desın makina on numara ben cok terettut ettım sımdı ıyıkı almısım dıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
alperdenmı aldın kardesım motoru bursa dımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
bı arkadas ıst den getırmıstı pazarlık yaptım vermedı:) guzel motor gule gule kullan bende sıyahından bakıyorum kım ne derse desın o fıyatlara alınabılecek en ıyı motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

bu arada akraba falan olmayalım:p

bı arkadas ıst den getırmıstı pazarlık yaptım vermedı:) guzel motor gule gule kullan bende sıyahından bakıyorum kım ne derse desın o fıyatlara alınabılecek en ıyı motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

bu arada akraba falan olmayalım:p

saol allah razı olsun motorun ılk sahıbıyım dedı servıste bızden sıfır alındı dedı ama tabı ne kadar guvenırsın o ayrı mesele :)

Teşekkürler arkadaslar...Emrah kardeşim hiç dusunme ımkanın varsa kulagını tıka kım ne derse desın makina on numara ben cok terettut ettım sımdı ıyıkı almısım dıyorum...
hayırlı olsun dıyelım

benımde hayalım dekı motordu ama sagdan soldan ıyı duyum almadıgım ıcın vazgectım neredeyse aynı fıyata ybr alacaz :pale

cok dogru demıssın ama yınede ınsanın ıcıne kurt dusuyor be abı:pr:

ıns bır gun benım de olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar