hayırlı olsun çok güzele benziyor kazasız belasız kullan
"Ben ikinci el 1330km (ya da 1380) km de aldim. çok temizdi."
kaça aldın sorması ayıptır?"![]()
servis benide korkutmustu ama ankaradaki servisi evime 10-15 km gittim acayip ilgililerdi direk sorularimi yonelttim içtenlikle cevap verdiler. Aynen adamin sözünü yazıyorum "zaten motorun 1.5 yil garantisi devam ediyor herhangi bi sorununda hiç cekinmeden getir". Yag sanirim 1000km de 1 dolduruluyomus ama onu daha test edemedim castrol un en kaliteli yagi 16 ytl ben onu koymayi dusunuyorum simdi aldigim yagda mobil 15 ytl civari. Normal yag koyucam dersen 5.5 ytl den basliyo. Rektefiye olayi bi arkadas forum a 15.000 km de kesin yaptirirsin demisti ; Servise sordum adam gulerek cevap verdi sen yagini eksik etme bakimini duzgun yaptir hiç bi sorun olmaz dedi.ben sana 20 yillik 2 zamanli piago gosteriyim tıkır tıkır calişiyoyuda ekledi. Bu ön yargininda özel 2 zamanlı kroslarin oldugunu ömürlerinin cok kısa oldugunu ki (öyle olmasi gerekiyomus) ordan kaynaklandiğini anlatti. Videoyuda kamera ayarladigim gibi ekleyecem...
İki zamanlı motorların ömürlerinin kısa olması gibi bir kanı herhalde 4 zamanlıların bir hurafesi...Tam aksine yağını eksik etme 4 zamanlıdan daha uzun kullanılabilir.....
Scorp yağı neden pahalı aldın? bende mobilinkini almıştım ama o kadar pahalı diildi...yaklaşık 10 ytl fark var....Ben toptan almıştım ama o kadar farketmez sanırım...Toplantılarda konşuruz ayrıntılarıyla....
Unutmadan!!!!!
Motoruna nazar boncuğu as....![]()
scorp
zamanında bende cok ıstemıstım
scorp
zamanında bende cok ıstemıstım sora gucum yetmemıstı
yakıt nası pekı
oncelerde yazıldıysa pardon
benım en cok merak ettıgım sey o