Sonunda Hayalim Gerçekleşti (FAZER)

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sağolun inşallah sizlere daha iyisi olur

vay be ne yakışmış kardeşime .. tekerin düz basssın .. cbf150 ile buraya gelen fazerle çine kadar gider...:p

abi ekvatoru geçeceğim sen ne diyorsun çin nedir selamlar teşekkürler selamlar

Hey gidi hey bi fazercan kardeş daha doğru seçim hayırlı olsun :)

hayırlı ugurlu olsun kardeş allah olmayanlarada versın(Amiiin)
allah kazasız belasız gunler gostersın
gule gule kullan

Hayırlı uğurlu olsun Ahmet usta Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın.

Selam arkadaşlar uzun zamandır hayalını kurduğum motoruma dün kavuştum çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre verisin selamlar

Vay Ahmet kardeşim hayırlı olsun :rendeer: 2 senedir CBF ile onbinlerce km yol katedip onlarca il dolaştın, yeni motorunun hakkınıda vereceğine şüphem yok :bounce:

Kazasız belasız sürüşler diliyorum, tekern düz bassın..

ahmetcim..ben muzaffer abin doğru yolu bulmuşsun...sana söylemiştim iyiki aldın kazasız.belasız.kullanmayı nasip etsin yarin artık gelirsem bici ısmarlarsın işşallah

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Saygılarımla.

kardeısm hayırlı olsun .carsamba bıcıde kuyruk duzeltmece ee artık mılllet sana takılır bı sure sende bana...nazar boncugun benden..gorusmek uzere

Amanın Ahmet Abim Fazer almış.Acayip sevindim abicim senin adına. 4 silindire geçtin sonunda hem de istediğin makineyle. Keyifli sürüşler dilerim. Görüşürüz.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. Benim de hayallerimi süslüyor kendisi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar