Sonunda Hangi Egzozu takacağıma Karar verdim ve taktım Two brothers carbon (600rr)

anlamadım küfür edeceğimi derken

Arkadaş sana artık kıskançlığından mı nedendir laf sokmak istemiş dostum,boşver sen :) Two brothers doğru karar,carbonunu almışsın dahada güzel.Nedense two bro nun homurtusu bana bi farklı güzel geliyo.Kazasız belasız keyifli sürüşler

Two brothers candır :) Hayırlı olsun open air , rev , flyby tüm videoları bekliyoruz.

dururken dinletseydin sesini daha hoş olurdu ya da açık alanda geçerken tünelde birşey anlaşılmıyor

bu tür eksoz olan motorları polisler bağlıyor ve ceza kesiyorlar trafikte yanımızdan yüksek devirle geçince insan ürküyor tasvip edilmeyen bir davranış ha 125 cc motorun eksozunuaçmışın ha 600 cc motorun eksozunu açmışın aynı apaçilik bir fark yok

bu tür eksoz olan motorları polisler bağlıyor ve ceza kesiyorlar trafikte yanımızdan yüksek devirle geçince insan ürküyor tasvip edilmeyen bir davranış ha 125 cc motorun eksozunuaçmışın ha 600 cc motorun eksozunu açmışın aynı apaçilik bir fark yok

nası fark olmaz yaa ?
dort tokmagın verdiği o muhtesem sesle 125 lik tek sılındırıın cıkardıgı patırdak sesıyle fark yok deyemessın..hem 600 luk makınaya eksoz acmıyor adam..125 cc motor fiyatınca para verip motoruna eksoz alıyor ;)

Saçmaladınız hocam.4 silindir bi motosiklet yüksek devirde zaten çok keskin bi ses veriyo.Bide performans egzost takınca (açmamış yani egzostu :) ) hem performans hem ses daha başarılı oluyo.Tek silindir 125 lik bi motorun zaten sesi yok,performansıda değişmez egzosttan sonra.ona egzost takmak apaçilik olabilir size göre.ama 4 silindir bi motorun zaten kendisinde var ses.

Saçmaladınız hocam.4 silindir bi motosiklet yüksek devirde zaten çok keskin bi ses veriyo.Bide performans egzost takınca (açmamış yani egzostu :) ) hem performans hem ses daha başarılı oluyo.Tek silindir 125 lik bi motorun zaten sesi yok,performansıda değişmez egzosttan sonra.ona egzost takmak apaçilik olabilir size göre.ama 4 silindir bi motorun zaten kendisinde var ses.

performans artacak ama ses aynı desibelde kalacak yapma yaa benim yaşım 45 meslek lisesi motor bölümü mezunuyum ben kendi motorumu komple tamirini yapıp üstüne modifiyesini yapabilecek bilgiye sahibim bana öğretme sen askere gitmemiş sübyanlara anlat o yazdıklarını

öyle olsa fabrikası koyar o eksozu

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

ben yukarıdaki yazıda performansı artmaz diye birşey yazmadım ima da etmedim apaçilik dedim dikkatli okursanız elbette perfomansı artar ama trafiğe kapalı alanda millet rahatsızetmeyecek şekilde kullanılması lazım o eksozun

performans artacak ama ses aynı desibelde kalacak yapma yaa benim yaşım 45 meslek lisesi motor bölümü mezunuyum ben kendi motorumu komple tamirini yapıp üstüne modifiyesini yapabilecek bilgiye sahibim bana öğretme sen askere gitmemiş sübyanlara anlat o yazdıklarını

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

ben yukarıdaki yazıda performansı artmaz diye birşey yazmadım ima da etmedim apaçilik dedim dikkatli okursanız elbette perfomansı artar ama trafiğe kapalı alanda millet rahatsızetmeyecek şekilde kullanılması lazım o eksozun

Adam desibel artacak ya da artmayacak dememiş ki zaten olay nerelere gelmiş :)
Sokaktan rastgele 10 kişi çevirip 600 lük egzost modifiyeli racingle 100 lük 125 lik motorun modifiyeli egzostunun sesinin dinletsek 9 u ss sesini beğenir sokak köpeklerine falan dinletsek belki onların bile hoşuna gider :mrgreen: O yüzden tek silindir ile 4 silindir litrelik motor sesi aynı kefeye konulmaz işin görecesi yok tartışımasız 4 silindir sesi candır,dinlenir,commuterin sesi susturulu orjinal egzostla en güzel tonu verir ötesi kulak ağrısı.

Two bross iyidir iyidir de cidden çok ses verir. Z750r a Two Bros aldım sonrasında susturucu taktım en tatlı sesi öyle veriyor öbür türlüsünüde beğenen çok kişi gördüm fakat mahalle sakinleri ile iyi geçinmek her zaman iyidir.

Şimdi şu eksoz ve ses kavramını iyi ayırmak gerekiyor. İster 125cc olsun ister 1000cc taktığın eksoz kalitesizse yada içini boşaltıp kendince bir şeyler yapmaya çalışıp ayarı tutturamassan insanın sinirini bozan sesler çıkıyor. Sahilde litrelik apaçileride bolca görüyoruz sonuçta.

125cc ile 600cc, 600cc ile de 1000cc+ bir motorus eksoz sesi kıyaslanamaz :)

Kendinle çelişiyosun.Ben şunu demedim bunu demedim diyosun,ben ses artmaz dedim sanki ? İstiyosan oxford mezunu ol,okuduğunu anlamadıktan sonra teknik bilgin olsa ne olmasa ne.Anlatmak istediğim bu motorun orjinalide aşırı ve insanların kulağını tırmalayacak şekilde ses veriyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar