sonunda ehliyeti aldım

arkadaşlar sonunda a2 ehliyetimi aldım.
artık trafiğe çıkabilirim.
sizinlede paylaşmak istedim

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :cat:
Çevirmelerde güzel günlerde göstermeniz dileği ile.
Darısı Benim başıma :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. En az 1-2 sene polis çevirse de ehliyetimi göstersem dersin ama çevirmezler :mrgreen:

Öncelikle ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

Hayırlı olsun. En az 1-2 sene polis çevirse de ehliyetimi göstersem dersin ama çevirmezler :mrgreen:

1997 de aldım ehliyeti ilk kez 2008 de çevirmede göstermiştim bir de 24.5.2010 da kaza yaptıktan sonra hastanede polisin elinde gördüm onuda ben gösteremedim yani :pr::queen:

Kaza tarihide evlilik yıldönümüm.. Zor bir geceden yırtmıştım :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıra bende galiba. :) Motoru aldım ehliyetsiz her yere gittim.1400 KM yaptım motorla daha da yapacak gibime geliyor.

hayırlı olsun kazasız belasız.Bende dün aldım B vardı zaten B+ A2 oldu ; güzelde oldu :=)

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
galiba konuyu da yanlış yere açmışım kusura bakmayın
artık böyle böyle öğreneceğiz:)

Hayırlı olsun nedense polis ehliyetli olduğunu gözünden anladığı için 10 sene durdurmaz bir gün durdursun diye dua edersin :mrgreen:

arkadaşlar bende B sınıfı var A-2 Kaça mall oluyor (eskiden a nın üzerinde şapka vardı şimdi yok resmen mal oluyor yau):)

polıs durdurmaz teorısı bana tutmuyor :mrgreen: a2 yı geçen yıl aldım çıktım yola durdurdu hemen çevırmede. Bu yıl ehlıyetı aldım şöyle Guzelyalı turu yapayım dedım yazdı arabaya 270 ı :D Hatta guldu de ılk aksamdan olur mu olum sen bu ehlıyetı gelecek ay bırakırsın ıçerıye dıye :queen:

Guzel gunler geçırmen dılegıyle. Hayırlı olsun.:rendeer:

Hayırlı olsun :) Bende dayanamadım artık bugün çıkarttırdım kavuştum ehliyete :) ama gel görki motoru alamadım hala. Ah ahh birde motosikleti alıp doya doya binsem ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar