Sonunda ehliyet kursuna yazıldım ...

yıllar önce bisikletimi tamir ettirmeye gittiğimde bisikletçi bi mopet topluyordu bisiklet gibi bişey,maviye boyamıştı 50 cc flndı sanırım göstergsi bile yoktu pedallılardan..çok iyi hatırlıyorum içimden ah çekmiştim keşke bnmde böyle bişeyim olsa diye sonrada hayal bile değil bnm için deyip çıktıştım..derken bi gün altımda Kawasaki VN 1500 ile yollarda buldum kendimi..yani hiçbirşey imkansız değil sen gerçekten istedikten sonra..Ehliyet oalyın hayırlı ugurlu olsun ama ne yap et ailenin rızasını al.çok ince noktalar vardır motosiklet konusunda aile rızasını gerektirecek es geçme derim..

Hayırlı olsun ehliyet onemli gerçekten iyi yapmışın almazlarsa motoru yazın eşekler gibi çalışıp al motorunu keşke bizde senin gibi bilgili başlasayıkda direk vitesli alsaydık :p

Ama onları birçok kez ikna yoluna gittim hatta motoru almadan önce gelin ehliyeti alalım kask vs. alalım dedim önce öğreneyim sonra alın dedim ikna olmadılar ehliyet için o kadar çabaladım olmaz diyor bende ehliyeti alıcam ve tekrar şansımı deneyeceğim hiç olmazsa motoruda kendim birşekilde alıcam.Ama bu seferde onlar beni kaybedicek.

Bir aile reisi olarak baba olarak ailenin neler düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.:)
Sende şu an motosiklet sevdası var ama onlar okulunu askerliğini evliliğini iş bulmanı düşünürler tahminimce.
saydıklarımın yanında motosiklete düşkün olmanı ehliyet motosiklet almanı gezmeni kabullenemezler.
Birde son zamanlar çok motosiklet kazası olması onlarda ister istemez tedirginlik yaratmıştır diye düşünüyorum...

Bir aile reisi olarak baba olarak ailenin neler düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.:)
Sende şu an motosiklet sevdası var ama onlar okulunu askerliğini evliliğini iş bulmanı düşünürler tahminimce.
saydıklarımın yanında motosiklete düşkün olmanı ehliyet motosiklet almanı gezmeni kabullenemezler.
Birde son zamanlar çok motosiklet kazası olması onlarda ister istemez tedirginlik yaratmıştır diye düşünüyorum...

Abi dediklerine katılıyorum onlarada sonuna kadar hak veriyorum. Babam tır şöförü hergün yollarda binlerce kaza görüyor bunların yarısıda motosiklet kazaları mecburen bunlarıda bana örnek veriyor hatta diyor ki ben sana zaten güveniyorum arabada da, motosikletin olsa motosikletinde de fakat trafikteki bazı dallamalara güvenmiyorum diyor dediğim gibi babamada ka veriyorum bakalım belki ortak bir yolda buluşuruz.:)

kapalı otoparklar var.
ekipmanlarını da oraya koyarsın.
hayrlı olsun

Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Tüm cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
başlık taziye, tebrik ve Kutlamalara alınmıştır.

Başlık içerik hakkında bilgi vermelidir..
sonunda !!!

sonunda motorumu aldım

sonunda kaza yaptım

sonunda başıma taş düştü :)

sonunda !!! ne oldu ??? bunu başlıkta belirtin ... ben düzelttim ...

Bu arada hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun umarım ileride gönlünce bir motosikletin olur. Senin geçtiğin yolların aynısından bende geçtim arkadaşım, önce ehliyete yazılmıştım, üniversiteye gidiyordum, motosiklet alacak durumum yoktu, ailem karşıydı. Şimdi okul bitti çalışmaya başladım ve ilk motosikletimi 15 gün kadar önce aldım, motosikletimi almadan önce montum, kaskım herşeyim hazırdı. Emin ol er ya da geç o güzel günler gelecek, canını sıkma sen :cat:. Şimdi bizimkiler de yavaş yavaş kabulleniyorlar, aman oğlum bütün korumalarını giymeden trafiğe çıkma diye. Sen kararlı ve bilinçili olduğun sürece (ki öyle gözüküyorsun), er ya da geç istediğin olacak.:cat:

Ne güzel hayırlı olsun işe girdiğimde ben alacağım..
ailem şiddetle karşı çıkıyor gizlice en güzeli:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar