Sonunda Çamaşır Makinasını Parçaladım-Üstünede MT İmza Attım :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
sağından solundan girdim çıktım... sıkma pozisyonunda döndermeyi başardım...
fakat içine tuğla atmama rağmen sadece dönmeye devam etti...videodaki gibi daha büyük tuğla attım bu seferde durdu:pr:
baktım bu böyle olmayacak... hem onu hem kendimi eziyetten kurtarmak için bakın ne yaptım...:queen::pl::pl::pl:
[YT]DL1XfQUhT8Y[/YT]
olay budur...:bounce::p:p:p

buda tuğla atma denemelerim:pr:
[YT]iGfOlb7NzMk[/YT]

Bundan anlıyoruz ki o tuğlayla makine parçalama videolarındaki çamaşır makineleri hurda değilmiş yada adam akıllı tamir görmüş motor ve aktarma parçaları.

Motosikleti
Lan sen inşaat tuğlası atmışsın..
Ateş Tuğlası atacaktın.. Hem daha ufak hem daha ağır...
Allah seni davul etmeye :)

hee tabi içinde de ekmek pişirecektik değil mi... :p
4 tane değişik boyutlarda taş denedim... hepsi aynı sonucu verdi...
en son spiral ile olayı çözdüm...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Bundan anlıyoruz ki o tuğlayla makine parçalama videolarındaki çamaşır makineleri hurda değilmiş yada adam akıllı tamir görmüş motor ve aktarma parçaları.

bendeki bildiğin hurda idi abi...
aynen dediğin gibi olabilir...
diğer videodakilerde bayagı temiz görünümlü makineler...ve son hızda dönerlerken artık ne kadar hızlı dönüyorsalar dumanlar çıkıyor...
benimki sıkma hızında yani en son hızında dönüyordu...

ula fırat sen izbirollo tutmayıda bilmen :queen::queen: sakatlaycan genniyi tuğlaya çok güldüm hacı :p

48. saniyede makina senin hakkından gelecekti. O elindeki alet senin yaptığın gibi kullanılmaz. Tutuş pozisyonun yanlış. Allah göstermesin bacağını kesebilirdin.

Motosikleti
ula fırat sen izbirollo tutmayıda bilmen :queen::queen: sakatlaycan genniyi tuğlaya çok güldüm hacı :p

o video da kesilmiş yerlerde var..sen birde oraları görsen... :queen:
demiri güzel keserim de... sac kesmek öyle kolay değil...söyle bana napayım:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

48. saniyede makina senin hakkından gelecekti. O elindeki alet senin yaptığın gibi kullanılmaz. Tutuş pozisyonun yanlış. Allah göstermesin bacağını kesebilirdin.

ben ustası değilim ama acemisi de değilim...
sağlam tutmasam dediğin olabilirdi...

El tutma sapını karşı tarafa geçir orda da vidası vardır. bu şekilde ters oluyo kıvılcımların çoğu eline üzerine gelir. Ayrıca kesme diskinin ekseni içindesin diskten veya kestiğin metalden kopan parçalar vücuduna isabet edebilir.

Kocaeli İl Temsilcisi
çık ,çık ,çık , ::lac:: beğenmedim daha atraksiyonlu bir zıplama beklerdim makinadan :cherry: :p beygiri, deviri eksik kalmış bunun , dişlileriyle kasnağıyla oynamak lazım :cherry: taşlama konusunda böyük sözü dinle :) kendine tikat et imza atacam deyi taşlama sana imza atmasın aman diyeyim , sinek avladığım sıkıntıdan yeni proce üretmediğim bir teneffüz arsında bana hatırlat senin makinanın hırsını çıkarayım :cherry: :p

Motosikleti
El tutma sapını karşı tarafa geçir orda da vidası vardır. bu şekilde ters oluyo kıvılcımların çoğu eline üzerine gelir. Ayrıca kesme diskinin ekseni içindesin diskten veya kestiğin metalden kopan parçalar vücuduna isabet edebilir.

bir dahaki sefere öyle yaparım...sağolun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

çık ,çık ,çık , ::lac:: beğenmedim daha atraksiyonlu bir zıplama beklerdim makinadan :cherry: :p beygiri, deviri eksik kalmış bunun , dişlileriyle kasnağıyla oynamak lazım :cherry: taşlama konusunda böyük sözü dinle :) kendine tikat et imza atacam deyi taşlama sana imza atmasın aman diyeyim , sinek avladığım sıkıntıdan yeni proce üretmediğim bir teneffüz arsında bana hatırlat senin makinanın hırsını çıkarayım :cherry: :p

hırs çıkarmana gerek yok abi...daha yapacaklarım bitmedi...
tam ortasına 10-15 cm çapında bir delik açacağım...:pl::pl::queen:
aha bu makina ile...
çok mu abarttım acaba...:p

Motosikleti
aldıgım keyfi siz bir de bana sorun... :flower::flower:

Motosikleti
:cat:

Kurutma Moduna Getirmen lazımdı :)

Lastik mantığı ile düşün aşırı sürat ve balans misali :)
Tuğladan motorun durması durumun ne kadar komedi olduğunun göstergesi zaten :)

Yinede eline sağlık güzel uğraşmıssın :)

Çamaşır makinalarının içerisinde genelde alt tarafta ters ağırlık olsun diye (yani motordaki balansör gibi) tuğlaya benzeyen ağırlıklar mevcut. Bunları çıkarmazsan içine sen de girsen zıplamaz. Vakti zamanında banyoda sıkma modundayken yürüyüp banyo kağısına dayanan çamaşır makinalarındaki sorun bu ağırlığın yanlış hesaplanmasıydı :)

Sağlıcakla.

Motosikleti
Kurutma Moduna Getirmen lazımdı :)

Lastik mantığı ile düşün aşırı sürat ve balans misali :)
Tuğladan motorun durması durumun ne kadar komedi olduğunun göstergesi zaten :)

Yinede eline sağlık güzel uğraşmıssın :)

bunun kurutma şeyisi yoktuki abi... en hızlı bu şekilde dönüyordu... valla can sıkıntısından uğraştım durdum...
şuan parçalayacak yeni şeyler arıyorum :pl:

Çamaşır makinalarının içerisinde genelde alt tarafta ters ağırlık olsun diye (yani motordaki balansör gibi) tuğlaya benzeyen ağırlıklar mevcut. Bunları çıkarmazsan içine sen de girsen zıplamaz. Vakti zamanında banyoda sıkma modundayken yürüyüp banyo kağısına dayanan çamaşır makinalarındaki sorun bu ağırlığın yanlış hesaplanmasıydı :)

Sağlıcakla.
keşke parçalamadan önce deseydin abi... parçaladıktan sonra o dediğin ağırlıkları felan hep söktüm... güzel vidaları vardı da :cherry: neyse bir dahaki sefere aklımda olsun öyle yaparım... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar