Sonunda bende Motorlandım

hadi bakalım bora bey hayırlı uğurlu olsun yeni motorun gerçi ben canlı canlı motor alırken yakalayıp tebrik etmiştim ama bir daha edeyim 20000 kişinin önünde:):)çok heycanlandım birden yaw:)hadi bakalım hafta sonuna (cumartesi olsun) bir gezi ayarlayalımda motorize26 nın yeni motorlarının rodajlarını halledelim:):9

hadi beyler hadi yolumuz uzun kenara para atmaya başlayın bakalım donanımlarınızı plakalarınızı ruhsatlarınızı cumartesiye kadar ayarlayın güzel bi gezi yapalım abant taraflarına doğru:)
ana ne dedim ben öyle?
abant dedim abant evet doğru duydunuz 180km..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım bora bey hayırlı uğurlu olsun yeni motorun gerçi ben canlı canlı motor alırken yakalayıp tebrik etmiştim ama bir daha edeyim 20000 kişinin önünde:):)çok heycanlandım birden yaw:)hadi bakalım hafta sonuna (cumartesi olsun) bir gezi ayarlayalımda motorize26 nın yeni motorlarının rodajlarını halledelim:):9

hadi beyler hadi yolumuz uzun kenara para atmaya başlayın bakalım donanımlarınızı plakalarınızı ruhsatlarınızı cumartesiye kadar ayarlayın güzel bi gezi yapalım abant taraflarına doğru:)
ana ne dedim ben öyle?
abant dedim abant evet doğru duydunuz 180km..

haaaa g*tümle gülerim buna ya acaba hangi motorumla gelsem ki o piti piti:):):)şakabiyana bende para suyunu çekti;:)
100 plaka
500ytl motorakatkı payı:)
30 koruma demiri
yan ayaklık bi depo benzın 35 ytl oohh yarasın

komşum ...dedi...gibi sorunlarmış

o yüzden aldım ayrıca sadece rahatsız olduğum şu anlık titreşim bakalım zamanla anlıyacağız

o demiş bu demiş şu demiş olmamalı bu konularda....

zamanla titreşim geçer sanıyorsun galiba...

ben senin mutluluğunu isterim...

ben senin mutluluğunu isterim...

sağol senin şaka bir yana çıkabilecek sorunlardan dolayı beni başından beri uyardığının farkındayım fakat 0 çinliyi 2.el fiyatına aldım o yüzden fazla düşünmüyorum bu yıl ev ile ilgili tadilat işleri var biraz masraf açtı zaten yazında kendimi motor alma konusunda frenlememin nedeni buydu

seneye nasip maddiyatı düzeltirsem iyi birşey almayı planlıyorum bende

bebişin gözlerinden öptüm:rendeer:

artık bende motorlu mt li oldum kinroad marka çinli cruiserimle km doldurmaya, gaz açmaya başladım aslında ilk önce regal raptor ardından sırayla keaway sl150,kanuni tiger250,2.el bir zzr1100,ybr125 derken kendimi kinroad cruserin üstünde buldum henüz alalı fazla olmadı ve 70km yaptım

resimleri yakında yükleyeceğim tüm motor sahibi olmayan dostlarda umarım arzu ettikleri motoru alırlar

bunlarda resimler:

dsci0003hc1.jpg

nbnkg4.jpg

dsci0005cq0.jpg

dsci0006jd3.jpg

alet fena değilmiş...depe depe kullan...:rendeer:

senin foto niye yok...insan üzerinde bi ekşın yapar...

Son düzenleme:
alet fena değilmiş...depe depe kullan...:rendeer:

senin foto niye yok...insan üzerinde bi ekşın yapar...

torunum saç baş dağınık halde gör istemedim:queen: şaka bi tarafa aklıma gelmedi hafta sonu vipercan la geziye gitcez o bol bol çeker beni sende dedene hasret giderirsin:queen: özlemişsindir sen dedoşlarını

Hayırlı olsun, güzel duruyor. Kaç cc bu alet? Kaç basıyor en son?

şu anada kadar rodajda olduğu için fazla zorlamadım ama zorlanmadan 90 gördü bir ara hızlanma

denemesi yapmışdım genelde kısa mesafelerde kullanacağım için 150cc lik aldım ayrıca son resimde dikkat ettiyseniz harleylerde olan sistemin taklidi var :)

torunum saç baş dağınık halde gör istemedim:queen: şaka bi tarafa aklıma gelmedi hafta sonu vipercan la geziye gitcez o bol bol çeker beni sende dedene hasret giderirsin:queen: özlemişsindir sen dedoşlarını

)

aman vipere söyle geziden önce banyo yapsın...cenabet cenabet gezip kaza yapıyor...nolur nolmaz...:queen:

abicim gule gule kullan allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan darısı benim ve olmayanların başına Eskişehir MT

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun rüzgarın eksik olmasın

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar