sonunda bende kaza yaptım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı kaza benimde başıma geldi güllük arka sokaklarından caddeye cıkacam
önümde yk kargo var yol dar olduğu için tek araba zor gidiyo neyse az gittik karşıdan gelen araba bizi sıkıştırdı kargocu yol vermek cömertliğiyle geri vitese takıp gazı kökledi korna çalmaya vakit kalmadan adam ön tekerin üstüne cıktı bile nasıl yumruk attıysam kaportayı göçürmüşüm (doblo) aksilik kargocuda bizim tanıdık çıktı motorda hasar olamadığı için bişiy demedim 2 gün sonra hava limanında karşılaştık göçük hala duruyo benden hatıra kalacakmış artık geri vitese takmaya korkuyomuş....

Abicim çok büyük geçmiş olsun.Sende birşey yoksa sorun yok.Motor ne yapıp ne edip toparlarsın, üzme kendini.O kango'nun sahibine de söylenecek çok şey var ama ALLAH bilsin.
Saygılar:rendeer:

aynı kaza benimde başıma geldi güllük arka sokaklarından caddeye cıkacam
önümde yk kargo var yol dar olduğu için tek araba zor gidiyo neyse az gittik karşıdan gelen araba bizi sıkıştırdı kargocu yol vermek cömertliğiyle geri vitese takıp gazı kökledi korna çalmaya vakit kalmadan adam ön tekerin üstüne cıktı bile nasıl yumruk attıysam kaportayı göçürmüşüm (doblo) aksilik kargocuda bizim tanıdık çıktı motorda hasar olamadığı için bişiy demedim 2 gün sonra hava limanında karşılaştık göçük hala duruyo benden hatıra kalacakmış artık geri vitese takmaya korkuyomuş....

Geçmiş olsun dostum ucuz atlatmışsın allahtan sen iyisin.

Abicim çok büyük geçmiş olsun.Sende birşey yoksa sorun yok.Motor ne yapıp ne edip toparlarsın, üzme kendini.O kango'nun sahibine de söylenecek çok şey var ama ALLAH bilsin.
Saygılar:rendeer:
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.artık bir şekilde yaptıracağız.
ucuz atlatmışın vallaha ..ne diyim verilmiş sadakan varmış

evet verilmiş sadakam varmış. sana verdim sadakamı.:queen::queen::queen:

bana bişiy vermedin ki cimri .sen adama su bile vermezsin la. varyemez ,pinti seni.Sana o kadar dedim kan akıt diye dimi. lokumla geçiştirdin işyerinde.lokumlarda sade (fıstıklı da değil). bir fakire sadaka ver diyom bak ben e fakir sayılırım... kabul ederim yani çekinme....:queen:

pintiliğin imzanda bile var ekonomik ve zevkli diyon....

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun umarım en kötü ve son kazan bu olur. Sana birşey olmaması sevindirici. :rendeer:

evet arkadaşlar bende sonunda kaza yapanlar kervanına katılmış oldum

Allah inşallah seni bir daha o kervana sokmasın eryılmaz..gecmıs olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar