Sonunda bende Kaza Yaptim(tam derslik)

3 seneden beri ilk defa motosikletle bu akşam bir kaza yaptim. şuanda 2 bacagimdaki siyriklar nedeniyle aci ve agri icinde bu satirlari yaziyorum.:salut:

Olayin meydana geliş şekli ise traji komik.
Babama ait bir scooterla (125cc) bir kafenin önünda solda durmaktayim hareket etmek için hazırlanıyorum motor çalışır halde bende üstündeyim, yoldan tesadüf eseri geçmekte olan bir arkadaşın bana doğru gelmekte olduğunu görünce bekledim yanıma gelmesini geldi ve elimi sıktı. elimi birakınca ooo deyip gaz vermek istedi ama gazı kökleyince motor hareket etti. heyecana kapılan arkadaşım o panikle gidonla motoru tutmak istedi sanırım eli gazda kaldı. 1 metre önümde park etmiş olan araçla yüksek kaldırım arasına girdim ve orda sıkıştım arkadaş arabaya yaya olarak çarpınca gazıda otomatik birakmış oldu. olan benim bir bacağımın kaldırıma sürtüp motorun altında kalması ve öteki bacağımın sıyrılmasına. gazcı arkadaşında bir bacağının hafif şekilde sıyrılmasına neden oldu.

Aman yanınıza yaklaşan arkadaşları gidondan uzak tutun.

Hatalar: Motoru kurallara uygun değil araba gibib park etmem.

başka bir hatamın olduğunu sanmıyorum. :salut:

geçmiş olsun aarkadaşım :(
elini hiçbir zaman frenden bırakma ya da motoru stop et :)

c@n

arkadaşım geçmiş olsun bende de böle 1 kaza oldu motorun üstünden indim çalışırken etrafında döndüm elcikler yerinden çıkar gibi oldu çektim kendime doğru derken dikildi gazladı ve gitti park halinde duran arkadaşımın arabasına arkadan gümletii elcikde elimde kaldı motorda kendi kendine kaza yaptı

kardeş geçmiş olsun. altındaki motoru emanet var ama gazı asla verme. bende bir keresinde lokantada yemek yemiştim amca ogluyla. motorlarda yanımızdaydı, sonra yemek yedikten sonra motora bidik bende çok yemek yemiştim, bi ara ben gaz geldim bi gaz verdim motor fırladı tabi bende, ama allahtan bir metre ilerde elli santim kaldırm vardı da durdum. yok sa kaldırım olmasaydı önünde lokantanın müşterileri dışarda yemek yiyiyorlardı. ben de onların içine girerdim ki verilmiş sadakakm varmış. neyse tekrar geçmiş olsun... allah büyügünden koarusun ..

geçmiş olsun kardes

arkadaşında çok üzülmüştür tahminen onada geçmişolsun

Geçmiş olsun
seyir halinde ve ya degil
kazanın ne zaman gelecegi belli degil !!

İkinizede geçmiş olsun arkadaşım.Gerçekten trajikomikmiş.Her olaydan bir ders çıkarıyoruz işte.Kendine iyi bak:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun kardeşim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun :rendeer:

motor kullanmaya yeni başladığım dönemler, mahallede dolaşıyorum motorla bir bayan arkadaş bana biraz öğretsene dedi peki dedim o kullanıyo ben arkasındayım benimde ellerim herhangi bişey olursa anında müdahale edebilecek şekilde duruyor, o srada dengemizi kaybettik duran bir aracın üstüne doğru gidiyoruz, durdurmaya çalışlıyorum ama onun eli panikle gazda kalmış ve son gaz gidiyoruz elini çek diyorum ama beni duyan yok ki neyse sonuç itibariyle araca çarptık o hızla, fazla bişey olmadı bize ama baya maddi hasar vardı hem motor da hemde araçta bide polis çağırmak istiyorlar ehliyet yok ki ne yapsam ne etsem arabayı servisine gönderdim birkaç telefon açtım tanıdık birilerini buldum onları araya soktum zaten hasarı ödemeyi kabul edince herşey halloldu.

geçmiş olsun... çok kötü bi kaza meraklı eller ve gözler motora herzaman zararlı!!!

çok geçmiş olsun:salut: senin durum selam verdim borçlu çıktım hesabı olmuş:cherry:

toprağım geçmiş olsun,üzücü bir olay yaşamışsın.sahil de mi oldu bu olay?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar