Teşekkürler arkadaşım.Hayırlı olsun kazasız güzel günlerde kullanırsın umarım:cat:
Sağol dostum. Motor artık emin ellerde, temiz bakarım ben motora. Bundan sonra pis bulamayacak kimse motoru inşallahgüle güle kullan ylmzzzz![]()
rengi falan çok güzel. çok temiz duruo :wiinkk:
tekerlerin asfalta hep sağlam bassın :cat:
Teşekkür ederim.hayırlı olsun :cat: :wiinkk:
Sağol senin de rüzgarın eksik olmasın.:cat:hayırlı olsun , kazasız belasız bol rüzgarlı olsun ,,,
Amin dostum. Allah herkesi kazadan beladan korusun.HAYIRLI OLSUN KARDEŞ.ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN:cat:
Teşekkürler. Türkiye'de 12 bin km ye yakın motosiklet kullandım. Dikkatli bir sürücü olduğuma inanıyorum.hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi günlerde kullan ama dikkatli kullan cünkü türkiyede motor kullanıyorsun unutma
Sağol. Şu anda çok memnunum. Darısı motoru olmayanların başına. Umarım herkes benden daha iyilerini alırHayırlı olsun kazasız belasız,benimde bi ara almayı düşündüğüm bi motordu,ben ce iyi seçim gayet memnun kalacaksın...
Yakıştığına sevindimHAYIRLI OOOLSUN!!!!
cok yakışmıs sana!
ne olur beklemeden korumalı bi ceket, dizlik, cizme yap!
tek korunmamız bunlar ihmal etme!
Sağol arkadaşım. Konyalı olmakla ne ilgisi var anlamadım. Açarsan sevinirim.Konyalısın, kafadan bende kıllık uyandırıyorsunama allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin. Uzun müddet ağız tadı ile kullanabilmen dileğiyle..
hayırlı uğurlu olsun Yılmaz.
güle güle kullan. :rendeer:
Gültekin abi teşekkürler. Yeni fotoğraflar çekerim artık motorumla. Motosiklet gezileri sayesinde binlerce fotoğraf çektim zaten![]()
Teşekkürler arkadaşım :cat:hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim :rendeer:
hem moto, hem foto süper oluyor di mi
geçen hafta, ben de çanakkaleyi fotografladım s/b.
banyo ve tarama işlerini yaptırıp, yayınlarım yakında...