sonunda ben de motor alabildim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun

(bir rekora aday topic daha :mrgreen: )

hayırlı olsun ..kazasız sorunsuz günlere ;)

(bi gün benim de konum olcak :) ama resim de ekleyecem öle kuru kuru deil :p ehehe )

çok saolun arkadaşlar. daha bu gün devrni alabildim henüz resim yok onun için ama en kısa zamanda eklerim:) benim de hevesim var:))

hayırlı olsun..kazasız belasız uzun yıllar motor tepesınde olasın.:rendeer:ayrıca bayanların trafıkte coğalması cok guzel.şunu sormak ıstıyorum neden twister?ne ilgını çektı acaba?:silent:

Tekrar güle güle kullan, oldukça ucuza almışsın, ama km bana hayli yüksek geldi, yakın gelecekte bi takım problemlerle karşılaşma riskini minumuma indirmek adına bi anlayana bilene motoru göstermişsindir umarım, çünki bu motorun parçaları ve teknik servis hizmeti emsallerinden çok çok pahalı. Umarım yakın gelecekte masraf çıkarıp seni üzmez. Bu motor cbf 150 yi almadan önce benimde seçeneklerim arasındaydı fakat fahiş parça fiyatları doyayısıyla vazgeçmiştim İstemesemde.

çok teşekkrüler arkadaşlar.
naked bir makine istedğim için twister. cbr 125 ile twister arasında çok gidip geldim. ama uzun yol yapmak istediğm için twister ı tercih ettim.
motosiklet tamircisi akrabam var. zaten o bana baya yardımcı oldu ki zaten sadece 3 ay binebileceğim sora satmak zorundayım:)

bütün site burda iyi fiat a iyi bir motor almışsınız inşallah üzmez kazasız belasız tekerınız yere hep düz bassın

hayırlı uğurlu olsun.allah kazadan beladan korusun.birde allah bana da bir enduro nasip etsin.amin.

hakkaten ufacık tfecik bi motor twister:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Hayirli olsun kazasişz belasiz sürüşler haftaya max. speed vidyosu bekleriz:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar