sonunda ben de motor alabildim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok teşekkrüler arkadaşlar.
naked bir makine istedğim için twister. cbr 125 ile twister arasında çok gidip geldim. ama uzun yol yapmak istediğm için twister ı tercih ettim.
motosiklet tamircisi akrabam var. zaten o bana baya yardımcı oldu ki zaten sadece 3 ay binebileceğim sora satmak zorundayım:)

bu nasıl oluyor 3 ay binip satmak zorunda olmak vede tecruben yok, bu arada uzun yol yapmak istiyorsun bence o kadar aceleci davranma bu işte..bol şans dilerim..

çok saolun arkadaşlar. tabiki dikkatli olmak koşulu ile kısa zamanda öğrenebieceğime inanıyorum. gezilerimi burdan sizlerle paylaştığımda görürsünüz 3 ayda nasıl uzun yola gidiliyormuş:)

kazasız belasız surusler hayırlısı olsun ıstabul trafıgınde cok dıkkat gerekıyo :)

Önce ehliyet ve koruyucu ekipmanları aldığınız için tebrik ederim. KAzasız belasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

:rendeer:
arkadaşım hayırlı olsun, gülegüle kullanmayı nasip etsin Allah.
aman dikkat et.bayan sürücüleri çekemeyen öküzler çok malesef, sen dikkatini bozma.
tebrik ederim engelleri aşıp motor sahibi olmuşsun:cat:

hayırlı uğurlu olsun ama naçizane tavsiyem otomobil ile yeterli uzun yol tecrübesiniz yoksa motorla uzun yola çıkmakta acele etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar