sonunda ben de motor alabildim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir sene süren uğraşlarımdan sonra motor alabilmeyi başardım. Bu site benim motosiklete ilgi duymaya başladığımda üye olduğum ve hemen hemen her şeyi öğrendğim site. bunun için sevincimi burda paylaşmak istedim.
ilk başarda bana hayal gibi geliordu. önce ehlyeti hallettim. kaskımı alalı tam bir sene oldu:) sonra aile engeli vardı. babam sürekli "ben ölmeden alamassın" diyordu. işsizlik kriz vs derken hepsini aştık Allahın izni ile. ufacık tefecik içi de dolu kesecik bir twister sahibiyim artık. Pek sürmeyi beceremesemde alışacağız artık. Tüm isteyenlere nasip etsin Allah. çok isteyince oluyormuşşş:)

vatana millete ve MT ye hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resim isteriz :p

Twister hmmm .
Hızlı bi başlangıç olmuş...
Hayırlı ugurlu olsun .

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günler binersin inşallah.

teşekkürler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 PM ----------

en kısa zamanda henüz ders alıyorum:S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 PM ----------

hayırlı olsun tekeriz düz bassın...

hepimizin inşallah saolunn:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 PM ----------

Twister hmmm .
Hızlı bi başlangıç olmuş...
Hayırlı ugurlu olsun .
biraz öyle oldu ama çok bekledim olsun artık:)

Motosikleti: henüz yok:(
bunu da düzeltirsin artık :) hayırlı olsun darısı başıma inşallah. her yiğidin gönlünde bir fazer yatarmış :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız arızasız başın ağrımadan kullanman dileğiyle.:cat: neler hissettiğini biliyorum,nede olsa bende uzuuuuunnn bi bekleyişin ardından alabilmiştim ilk motorumu.:salut:

Motosikleti: henüz yok:(
bunu da düzeltirsin artık :) hayırlı olsun darısı başıma inşallah. her yiğidin gönlünde bir fazer yatarmış :)

düzelttim düzelttim:) düzeltmem mi hiç:)
iki tekeri olsun vınnnn yapsın da fazer olsun hyo olsun farketmez:)) saolasın herkese nasip olsun inşallah:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız arızasız başın ağrımadan kullanman dileğiyle.:cat: neler hissettiğini biliyorum,nede olsa bende uzuuuuunnn bi bekleyişin ardından alabilmiştim ilk motorumu.:salut:

süper bi duygu yahu:)) saolasın

hayrılı uğurlu olsun bakalım.belasız kazasız binmen dileğiyle...:rendeer:

hayırlı olsun öbür bayanların aksine, sen artık tek başına gezilere, mezilere, tek başına gelebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar