Sonunda aLdım..

Güzel motor CBF150. Güle güle bin.. Uzun yollar gidin beraber.

"gırmızı motor aldın mı? layn ne kadar zevksizsin layn.başka rengini bulamadın mı layn. neyse kaça aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun."
yavaş koçum yavaş gaşıkları gıracayn:D

hayırlı uğurlu olsun. kırmızı moturda güzel takma gafana:queen:. Allah kaza bela wermeye.

Güzel motor CBF150. Güle güle bin.. Uzun yollar gidin beraber.

tesekkürLer saoLasın..

hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız fiyatı nekadar?

waLLa peşşin param yoktu 24 ay takside girdim 217*24 pofff nasıL bitecek..

hayırlı olsunnnn
tesekkürLer saoLasın..

hayırlı olsun...

sorununa gelince :queen::queen::queen::queen:

saka maka waLLa bekar kaLdık..

"gırmızı motor aldın mı? layn ne kadar zevksizsin layn.başka rengini bulamadın mı layn. neyse kaça aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun."
yavaş koçum yavaş gaşıkları gıracayn:D

tesekkürLer saoLasın..

hayırlı uğurlu olsun. kırmızı moturda güzel takma gafana:queen:. Allah kaza bela wermeye.

saoL aLLah razı oLSun.. cümLemize..

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan

saoL kardes...

Son düzenleme:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin de taksit biter bende 24 aylık almıstım 9 ayı kaldı bi şekil geciyo...

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin de taksit biter bende 24 aylık almıstım 9 ayı kaldı bi şekil geciyo...

saoLasın Kardes daha önce mondiaL 150 zat vardı km de 180 yakıyodu ortaLama, 150 cbf 98 civarında yakıo ufak bi hesapLa zat için aLdıgım benzin parası iLe hondanın taksidini cıkarıyorum..

hayırlı olsun güle güle kullan. allah kaza bela vermesin :cat:

Hayırlı olsun doğru tercih yapmışsın cbf150 almakla allah kaza bela göstermesin.

hayırlısı olsun çalışır ödersin taksitleri zor gelebilir ama üzrine binip 2 tur atınca ödediğin taksitleri unutturur :) kazasız belasız iyigünlerde kullanmanı dilerim

Hayırlı olsun ; ÇiN malı ile baya bir fark olduğunu şimdi daha iyi anlıyorsundur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar