sonunda aldım

uzun süre aklımda olan dainese marka montuma kavuştum çok kullanışlı bi o kadarda pahalı 600 ytl civarı :)

güle güle kullan üstünde paralansın:cat:

eskiler böyle derdi yeni bir giysi aldığımızda

hayırlı olsun.darısı başıma ama çok pahalı daha ucuz bişeyler lazım bana

güzel mont.. banada lazım bitane ama bu kadarına gücüm yetmez.. güle güle kullan

hayırlı olsun arkaş güle güle kullan dört mevsimlik herhalde bu kadar pahalı olduğuna göre

Bende motor aldın sandım yahu :mrgreen: Hayırlı uğurlu olsun.. :) Amma çok pahalıymış....
Konu yanlış yerde, "Taziye-tebrik-kutlamalar" da olacak... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gule gule kullan dostum.ya arklar gyzem 21. soru cvbını arıyorum tılk oldum varmı bılen konumuz degıl ama ıdare edın? :)

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,üstünüzde eskisin :)

Konuyu moto sohbet ten olması gereken yere,yani taziye tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıdım.Bir daha ki sefere dikkatli olursanız sevinirim.

maşallah neyi varmışta o montun 600'lira ediyomuş onu anlamadım...bu konuda biraz detaylı bilgi verebilirmisin dostum...alpinestars montları bile 400 ytl civarı iken...:silent:

bu arada nede olsa almışsın hayırlı olsun...

Hayırlı uğurlu olsun,üstünüzde eskisin :)

Konuyu moto sohbet ten olması gereken yere,yani taziye tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıdım.Bir daha ki sefere dikkatli olursanız sevinirim.

bir daha olmaz sitede fazla konu açmadığımdan bazen böyle durumlar oluyor tabi

maşallah neyi varmışta o montun 600'lira ediyomuş onu anlamadım...bu konuda biraz detaylı bilgi verebilirmisin dostum...alpinestars montları bile 400 ytl civarı iken...:silent:

bu arada nede olsa almışsın hayırlı olsun...

4 mevsimlik mont bunun dışında fazlası yok eksiği var sırt korumalığı yok ama diznynı ve renkleri motoruma uygun olduğu için tercih ettim

Bende motor aldın sandım yahu :mrgreen: Hayırlı uğurlu olsun.. :) Amma çok pahalıymış....
motor var yav ama ileride 600 rr olacak inşallah

Son düzenleme:
Tekstil bir mont için aşırı pahalı... Güle güle kullan diyeyim...

HaYıRLı UĞurLu olsun :) Bi tane daha alırsın inşşşşş :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar